ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ταμπλάς στους υποψήφιους του Σαραβάκου

Κεραυνός εν αιθρία για τους υποψήφιους συμβούλους του Δημήτρη Σαραβάκου ήταν η είδηση ότι τελικά η «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου» δεν θα κατέβει στις περιφερειακές εκλογές, αφού δεν κατάφερε να καταθέσει ψηφοδέλτιο μέσα στην προβλεπόμενη ημερομηνία.

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα συνέχισαν να διαφημίζονται και μετά την ανακοίνωση της μη καθόδου του συνδυασμού, ίσως μην έχοντας έγκαιρη πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα. 

Χαρακτηριστική περίπτωση η παρακάτω χορηγούμενη διαφήμιση στο facebook που εμφανίστηκε μπροστά μας στις 10:21 το βράδυ της Δευτέρας (6/5), περίπου ένα 24ωρο μετά από την δυσάρεστη εξέλιξη. 

Δήμητρα Σχορτσιανίτη Μαραγκού χορηγούμενη  

Ένας ακόμα υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Αργολίδα, ο Αντώνης Ραφαηλίδης, -πιο ενημερωμένος- σημείωσε: «Μια προσπάθεια αρκετών μηνών τόσο προσωπική όσο και ομαδική, από φίλους που συστρατεύτηκαν μαζί μου, δεν μπόρεσε τελικά να πάρει σάρκα και οστά σε αυτές τις περιφερικές εκλογές, αφού δεν κατατέθηκε ο συνδυασμός μας μέσα στην προβλεπόμενη ημερομηνία. Πίστευα ότι θα μας δινόταν ο χρόνος να εκφράσουμε μια άλλη άποψη μέσα από το πρόγραμμά μας. Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους φίλους και τις φίλες που με στήριξαν και πίστεψαν ότι θα μπορούσα να προσφέρω κάτι στην καθημερινότητά μας για εμάς και τα παιδιά μας».

Διαβάστε Επίσης: Τι αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης του RYTHMOS FM Τόλης Μαραγκός στο anagnostis σχετικά με την προβολή της συζύγου του.