ΚοινωνίαΑρχείο

Κλείνει το ταχυδρομείο του Τολού;

Επανέρχεται στο πολύ σοβαρό θέμα υποβάθμισης –«κλεισίματος» υποκαταστημάτων ΕΛΤΑ στο Κρανίδι, την Αγία Τριάδα και το Τολό, ο Βουλευτής Αργολίδας καθ. Γιάννης Μανιάτης, με νέα ερώτησή του προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Ν. Παππά, σε συνεχεία προηγούμενης σχετικής καταγγελίας του στην Βουλή πριν από ένα μήνα.

Ο Γ. Μανιάτης καλεί τον αρμόδιο υπουργό να προβεί σε άμεσες ενέργειες, προκειμένου να αποφευχθεί η καταστροφική πορεία στην οποία βρίσκονται τα συγκεκριμένα καταστήματα.

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης:

«Κύριε Υπουργέ,

καμία απάντηση δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα στην καταγγελία μου ότι η κυβέρνηση αρχικά υποβαθμίζει και στη συνέχεια κλείνει τα υποκαταστήματα ΕΛΤΑ σε Κρανίδι Αγ. Τριάδα και Τολό.

Ειδικά για το Τολό, σύμφωνα με πληροφορίες από την κεντρική διοίκηση, το υποκατάστημα είναι κερδοφόρο, επιτυγχάνει όλους του στόχους του και η σημερινή υποβάθμιση ουσιαστικά στη συνέχεια θα φέρει και το κλείσιμο.

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται ο κ.  υπουργός:

Σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβεί, προκειμένου να αποφευχθεί η καταστροφική πορεία στην οποία βρίσκεται το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Τολό, καθώς επίσης και τα αντίστοιχα στο Κρανίδι και στην Αγ. Τριάδα;»