ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Απάντηση Καμπόσου σε Χειβιδόπουλο: Λάσπη, συκοφαντίες και απελπισία

Την απάντησή της δίνει η παράταξη Καμπόσου, στα όσα ανέφερε χθες η πλευρά Χειβιδόπουλου σχολιάζοντας συγκεκριμένη πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση εις βάρος πρώην μέλους Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής, κάνοντας λόγο για λάσπη, συκοφαντίες και απελπισία. 

Χειβιδόπουλος: Επιτέλους διαφάνεια και χρηστή διαχείριση στο Άργος

Η ανακοίνωση της «Αλλαγής Πορείας»:

«Αυτός που ενέχεται σε υπόθεση βόμβα με «περίεργη» ΜΚΟ και τιμολόγια χωρίς αντίκρισμα έχει το θράσος να κουνά το δάχτυλο στον Δήμαρχο των έργων. Στο Δήμαρχο που πάλεψε ενάντια σε μεγάλα συμφέροντα όταν εκείνος και η παρέα του είτε αδιαφορούσαν είτε υπερψήφιζαν για την διαχείριση των σκουπιδιών αποφάσεις με τεράστια οικονομική επιβάρυνση για τους δημότες του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Μόνο απελπισία δείχνει η απεγνωσμένη προσπάθειά τους, να χτυπήσουν το Δήμαρχο των έργων. Έχουν καταλάβει ότι το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι συντριπτικό σε βάρος τους. Δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα. Ούτε ένα έργο, ούτε μια πρόταση.

Γι αυτό επιστράτευσαν εδώ και μήνες, ανώνυμες σελίδες και ψεύτικα προφίλ, με εμετικό περιεχόμενο. Δεν απαντάμε. Συνεχίζουμε το έργο μας, για το οποίο θα μας κρίνει ο λαός σε λίγες μέρες. Η λάσπη που επιχειρούν να πετάξουν, δεν πείθει κανέναν γιατί όλοι γνωρίζουν ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή και τις συκοφαντίες. Η απελπισία τους ενόψει της επερχόμενης συντριπτικής ήττας της 26ης Μαΐου, δεν τους αφήνει περιθώρια έντιμου πολιτικού αγώνα».