ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Μπουζαλάς: Θα συνεχίσω να εξυπηρετώ τους συμπολίτες μου ανεξαρτήτου θέσης και πόστου

Στο εκλογικό αποτέλεσμα που τον έφερε στην πρώτη θέση για τον Δήμο Ναυπλιέων με 1491 ψήφους αναφέρεται ο Γιώργος Μπουζαλάς, ευχαριστώντας τους συμπολίτες του για την αγάπη που του δείχνουν και δηλώνοντας πως θα είναι παρόν στη καθημερινότητά τους, όπως έκανε και πριν, ανεξαρτήτου θέσης και πόστου.

Όπως σημειώνει ο ίδιος:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω δυο λόγια τα οποία ομως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα που νιώθω!…

Γιατι το να περνεις 1491 ψήφους και να είσαι ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος απ ολους τους συνδυασμούς που συμμετείχαν στις εκλογές του δήμου Ναυπλιου χωρίς να έχω καμία θεση εξουσίας με ότι αυτό συνεπάγεται κ να είμαι υποψήφιος με την παράταξη της αντιπολίτευσης με ένα ποσοστό της τάξης του 37% και να πάρω περισσότερους σταυρούς από τις προηγούμενες εκλογές .. που η παράταξη που είχα κατεβει τότε στις εκλογες είχε πάρει το 52%!!

Ε αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι πολυ δύσκολο να το περιγράψω με λόγια ποσο μάλλον και στον γραπτό λόγο!!! Θέλω να ευχαριστήσω οσους με στήριξαν με την ψήφο τους αλλά και οσους για διάφορους λογους δεν μπόρεσαν να με ψηφίσουν ..αλλά είχαν μόνο καλα λόγια να πουν για μενα !!

Έχει πολυ μεγάλη αξία για μενα και αυτο !! Θέλω να πω δυο λόγια στους συνδημότες μου που η αγάπη που μου έδειξαν είναι πολυ μεγάλη και μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να «ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΝ» στη καθημερινότητα των συμπολιτών μου Να τους βοηθάω ΚΑΙ Να τους εξηπηρετω ..ανεξάρτητου θέσης και πόστου !!

Ετσι έχω μεγαλώσει. Ετσι λειτουργώ εως κ σήμερα κ ετσι θα συνεχίσω !! Και πως να είναι διαφορετικά μετά από την αγάπη και την δύναμη που μου μεταφέρατε με την ψήφο σας η οποία έχει και πολυ μεγαλύτερη αξία γιατί το κανατε με γνώμωνα την αγάπη σας και μόνο …

Ουτε ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ..ουτε ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.. ούτε ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ υπήρχαν για να με ψηφίσετε παρα μόνο η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ προς το πρόσωπο μου !!!

Σας ευχαριστω και ελπίζω να φανώ αντάξιος της αγάπης που μου δείξατε!! Γιωργος Μπουζαλας (Έντι)»

Γιώργος Μπουζαλάς