ΚοινωνίαΑρχείο

Που βρίσκεται η μελέτη για τον Άγιο Νικόλαο;

Απαντήσεις από τους συναρμόδιους φορείς σχετικά με τη διενέργεια μελέτης των εργασιών αποκατάστασης του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου ζητά η παράταξη «Ανάπλι Εμπρός» μέσω του μέλους της Χρήστου Παπαγεωργάκη.

Η επιστολή απευθύνεται προς την Αναπτυξιακή Α.Ε.-ΟΤ.Α και κοινοποιείται στη Περιφέρεια Πελοποννήσου (Γραφείο Περιφερειάρχη), τον Δήμο Ναυπλιέων (Γραφείο Δημάρχου), την Αρχαιολογική Υπηρεσία Αργολίδος (Υπόψη κας Δ/ντριας) και την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος (Υπόψη Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Νεκταρίου).

Όπως σημειώνεται σε αυτήν:

«Μετά την ανάρτηση στη Διαύγεια τη Περιφέρειας της έγκρισης από το Περιφερειακό Συμβούλιο,της προγραμματικής σύμβασης για την μελέτη των εργασιών αποκατάστασης του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ναυπλίου (Αρ. Απόφασης 235-ΑΔΑ: ΩΩΓ67Λ1-ΦΔΟ/16-05-2019), παρακαλούμε να μας γνωρίσετε,εάν κινήσατε τη διαδικασία υπογραφής της από τους συναρμόδιους “φορείς” και σε καταφατική περίπτωση, σε πιο στάδιο ευρίσκεται αυτή.

Επίσης παρακαλούμε να μας γνωρίσετε, την πορεία της μελέτης για τη συντήρηση και αποκατάσταση του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου».