ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Παναγιώτης Νίκας – Η πρώτη δήλωση για τη νίκη του

Ενθουσιασμός επικρατεί στο εκλογικό κέντρο του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στην Καλαμάτα, με τον ίδιο στις πρώτες του δηλώσεις να ευχαριστεί τους ανθρώπους που τον στήριξαν.

Ο κόσμος τον σήκωσε στα χέρια πανηγυρίζοντας τη μεγάλη νίκη του στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Η πρώτη συνέντευξη Νίκα στο anagnostis.org

Τα πρώτα του λόγια μετά την εκλογή του ήταν τα εξής:

«Για όλους εμάς σήμερα είναι μια μεγάλη βραδιά, είναι μια σπουδαία βραδιά, για την Καλαμάτα, για τη Μεσσηνία, για την Αρκαδία, για την Αργολίδα, τη Κορινθία, την Λακωνία, ολόκληρη την Πελοπόννησο”, ανέφερε ο κ. Νίκας και συνέχισε: “Θα υπάρξει ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους 77 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, τους αριστείς της Πελοποννησιακής κοινωνίας. Θα είναι από αύριο οι βασικοί μου συνεργάτες για μια νέα πορεία στην Πελοπόννησο. Ευχαριστώ επίσης τον Πελοποννησιακό λαό που σε αυτούς τους οχτώ μήνες του προεκλογικού αγώνα σε πόλεις και σε χωριά της Πελοποννήσου μας έδειξε τη αμέριστη συμπαράστασή του και την ανάγκη να υπάρξει αλλαγή στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Θέλω να σας πω ευθέως ότι από αύριο θα ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε στα πλαίσια του νέου νόμου για την αυτοδιοίκηση, μια προσπάθεια η οποία θα βασίζεται στη συνεργασία, στη συναντίληψη στην κοινή πορεία για την επίλυση των προβλημάτων.

Ευχαριστώ λοιπόν όλους τους πολίτες που με ψήφισαν και κυρίως ευχαριστώ αυτούς οι οποίοι δεν έχουν την ίδια με μένα ιδεολογική και πολιτική αναφορά. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Τους ευχαριστώ όλους και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις να τους δικαιώσω».

LIVE Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: