ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο 19χρονος Βαλέριος φέρνει νέο αέρα στο τοπικό συμβούλιο του Ναυπλίου

Εκτός από τις «παλιές καραβάνες», έχουμε και αρκετά νέα πρόσωπα στα δημοτικά του Ναυπλίου. Ίσως ιστορικά ο νεότερος από αυτούς είναι ο Βαλέριος Τσούρνος που εκλέχθηκε στο τοπικό συμβούλιο του Ναυπλίου με την παράταξη Αναγνωσταρά.

Ο 19χρονος Βαλέριος, φοιτητής σε πανεπιστήμιο της Κύπρου, είναι γιος του τέως δημάρχου Ναυπλιέων Γιώργου Τσούρνου. Παρότι άπειρος με αυτά, το τόλμησε και κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, συγκεντρώνοντας 427 σταυρούς. Πολύ καλό νούμερο για πρωτάρη και σε τόσο νεαρή ηλικία.

Βαλέριος Τσούρνος

Όπως δηλώνει ο ίδιος:

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ τη καρδιά μου για τις πολύτιμες ψήφους σας (427) που με ανειξειξαν ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ !Μαζί με τον Τάκη Αναγνωσταρά και τους συνυποψηφίους μου δώσαμε ενα πολύ όμορφο, έντιμο αγώνα για χάρη του Δήμου μας! Ήταν για εμένα, τον νεώτερο σε ηλικία, μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία! Η επαφή μου με το κόσμο ηταν γεματη αγάπη και θετική ενέργεια! Νιώθω τώρα πραγματικά πιο δυνατός, πιο υπεύθυνος, πιο πρόθυμος από ποτέ για να προσφέρω και να εργαστώ για το αγαπημένο μας Ανάπλι! Θα προχωράμε μαζί! Με μάτια και αυτιά ανοιχτά! Με σύνεση, με συνεργασία και συναίνεση. Με μια μεγάλη καρδιά, όλοι μαζί για τη πόλη μας! Να την φροντίζουμε σαν το σπίτι μας! Να την προστατεύουμε και να την αναδεικνύουμε, όπως της αρμόζει! Όπως μας αξίζει σε όλους εμάς τους Ναυπλιωτες, μικρούς και μεγάλους. 

Το ταξίδι τώρα ξεκινάει….Πάμε μαζί!!! Σας ευχαριστώ φίλοι μου, σε ευχαριστώ οικογένεια μου, σε ευχαριστώ αγαπημένη μου μητέρα!»

Βαλέριος Τσούρνος