ΠολιτικήΑρχείο

Στρατηγική διέξοδο με υποψήφιους βουλευτές ψάχνει το ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα

Διέξοδο μέσω ενός δυνατού ψηφοδελτίου στην Αργολίδα ψάχνει το ΚΙΝΑΛ, με στόχο να αυξηθεί το ποσοστό του κόμματος, μετά τις αναταράξεις που έχουν δημιουργηθεί με το θέμα Βενιζέλου και ταυτόχρονα με το σκεπτικό να αντληθούν ψήφοι που θα πήγαιναν ενδεχομένως στο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεδομένοι υποψήφιοι βουλευτές μέχρι στιγμής θεωρούνται ο νυν βουλευτής Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος ανασκουμπώνεται για την προεκλογική περίοδο και επιχειρεί με καθημερινές σχεδόν παρεμβάσεις και σε τοπικού ενδιαφέροντος θέματα, αλλά και με την παρουσία του, να κρατιέται συνεχώς στην τοπική επικαιρότητα.

Παράλληλα οι δύο γιατροί Γιάννης Στεφάνου και Ανδρέας Πουλάς με τον δικό του τρόπο ο καθένας, προσπαθούν να κάνουν όλο και πιο εμφανή την παρουσία τους.

Ο Γιάννης Στεφάνου συγκεκριμένα κάνει όλο και πιο συχνές τις παρουσίες του στην Αργολίδα, αφήνοντας το κλεινόν άστυ, ενώ ήδη έχει γύρω του έναν σημαντικό αριθμό ανθρώπων που εργάζονται για αυτόν. Άλλωστε και ο ίδιος έχει μια ιδιαίτερα πλούσια ατζέντα γνωριμιών με απλό κόσμο, την οποία αξιοποιεί.

Ο Ανδρέας Πουλάς ήδη εμφανίζεται έτοιμος να τρέξει τον προεκλογικό του αγώνα και ήδη έχει φτιάξει και αφίσα υποψήφιου βουλευτή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί άλωση του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα;

Πρόκειται για τρία δυνατά χαρτιά στο ΚΙΝΑΛ, στα οποία δεν αποκλείεται να συμπληρωθούν και με το δυνατό επίσης χαρτί που κουβαλά στην πλάτη της από τον πατέρα της η Χριστίνα Μελίδη.

Σοβαρές σκέψεις γίνονται επίσης για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της κόρης του πρώην δημάρχου Κρανιδίου κου Καμιζή, ενώ πληροφορίες λένε ότι έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα μίας ακόμα γυναίκας και μάλιστα ιατρού, με καταγωγή από τα Δίδυμα.

Να σημειωθεί ότι στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Ανδρέα Χρονόπουλου, όμως εξαρτάται από την ποσόστωση αν θα μπορεί να υπάρχει και ένας επιπλέον άντρας στο ψηφοδέλτιο. 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ EUROKINISSI