ΠολιτικήΑρχείο

Υποψήφιοι του Κυριάκου έτοιμοι για όλα, στην Αργολίδα

Η ευνοϊκή συγκυρία για τη Νέα Δημοκρατία ανοίγει την όρεξη σε πολλά τοπικά στελέχη της να διεκδικήσουν μια θέση στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών.

Ο ίδιος ο κος Μητσοτάκης προσωπικά δίνει μεγάλη σημασία στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο και μελετά με προσοχή τα ψηφοδέλτια. Γι΄ αυτό και απέφυγε κομματικές συναντήσεις κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο νομό, ώστε να μπορέσει μόνος του να θέσει τα αυστηρά κριτήρια και προδιαγραφές που επιθυμεί για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου. 

Ο νυν βουλευτής Γιάννης Ανδριανός τον τελευταίο καιρό κάνει ακόμα περισσότερο αισθητή την παρουσία του, αφού αυτή τη φορά και άλλα ισχυρά ονόματα διεκδικούν να εκλεγούν και μάλιστα με αξιώσεις.

Απέναντί του εσωκομματικά βρίσκεται η πρώην αν. γραμματέας Αυτοδιοίκησης, Ελένη Παναγιωτοπούλου, η οποία φροντίζει και αυτή από την πλευρά της να βρίσκεται παντού και να κάνει δηλώσεις και παρεμβάσεις.

Το ίδιο ισχύει και για την Σόνια Κρίγκου, η οποία εδώ και καιρό κάνει κινήσεις, ώστε να παραμένει στην επικαιρότητα.

Αλλά και ο Σπύρος Στείρης δεν θα έβλεπε άσχημα να συνεχίσει την πολιτική του διαδρομή και να ζητήσει την ψήφο των Αργολιδέων, αν και αν θα ήταν  υποψήφιος προκειμένου να κρατηθούν ισορροπίες θα έπρεπε να ήταν στο ψηφοδέλτιο και ο Τάκης Δούρος.

Ακόμα φέρεται μεταξύ άλλων να επιθυμεί μια θέση στο ψηφοδέλτιο ο Τάσος Γεώργας, ο Σπύρος Ρομποτής και πιθανόν ο Παναγιώτης Σκούφης.

Τέλος, ακούγεται έντονα και το όνομα της Βίκυς Φλέσσα, η οποία ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής, αν και η ίδια μάλλον προβληματίζεται έντονα για αυτό το ενδεχόμενο.