ΚοινωνίαΑρχείο

Από τι πέθανε ο Γιάννης Μανώλης – Το μπάνιο στην Βάρκιζα και η ξαφνική αδιαθεσία

Σε ξαφνική αδιαθεσία οφείλεται ο θάνατος του Γιάννη Μανώλη. Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή ο τέως βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ είχε πάει για μπάνιο στην θάλασσα με φίλους του. Ξαφνικά δεν αισθάνθηκε καλά και τους είπε ότι θα φύγει. Λίγη ώρα αργότερα ένας περαστικός τον είδε πεσμένο μπροστά στο αυτοκίνητό του, κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 08.30 το πρωί αλλά όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ήταν ήδη νεκρός.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σημειώνεται ότι δεν έφερε τραύματα και πιθανότατα ο θάνατός του να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Μανώλης

Το τελευταίο tweet πριν τον θάνατό του

Σύμφωνα με άλλη ανεπιβεβαίωτη πηγή ο θάνατός του οφείλεται σε πτώση από τα βράχια στην Βάρκιζα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες είχε πάει για μπάνιο σε παραλία της περιοχής, την οποία επισκέπτεται τακτικά, όταν αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, γλίστρησε και έπεσε από τα βράχια. Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του στο κεφάλι που προκάλεσε και τον θάνατό του.

Πως τον αποχαιρετούν φίλοι και συναγωνιστές

Σε κάθε περίπτωση τα αίτια του θανάτου του θα ξεκαθαρίσουν από τους ειδικούς τις επόμενες ώρες.

Ο Γιάννης Μανώλης ήταν 69 ετών. Διατέλεσε βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και ήταν επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ. Γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο. Σπούδασε τεχνολόγος-μηχανικός. Από το γάμο του με την Γεωργία Μανώλη-Κοντογεωργίου απέκτησαν μια κόρη και έναν γιό. Είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση και παρέμενε ενεργός με παρεμβάσεις του μέχρι και σήμερα.