ΠολιτικήΑρχείο

Ο Αντωνόπουλος παίρνει θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Αργολίδα

Σε εγρήγορση βρίσκονται τα κομματικά επιτελεία ενόψει των εθνικών εκλογών και το βασικό μέλημα στην παρούσα χρονική στιγμή, εκτός από την οριστικοποίηση της στρατηγικής τους έως την ημέρα της κάλπης, είναι πώς θα κλείσουν τα ψηφοδέλτια.

Στο κυβερνών κόμμα υπάρχει μείζον πρόβλημα, καθώς καταγράφεται απροθυμία πολλών να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, διότι σε περίπτωση ήττας θα εκλεγούν οι μισοί, ενώ υπάρχει η επιθυμία του Αλέξη Τσίπρα για ανανέωση.

Σε ότι αφορά την Αργολίδα ο Δημήτρης Παπανδριανός ήταν μία καλή περίπτωση αλλά έκλεισε την πόρτα. Έτσι λοιπόν μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι τέσσερις που θα πλαισιώσουν στο ψηφοδέλτιο τον Γιάννη Γκιόλα, με τον τον Γιώργο Αντωνόπουλο να εμαφανίζεται ως μία πιθανή λύση, χωρίς ωστόσο να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. Ο οδοντίατρος από το Άργος ήταν υποψήφιος και στις εκλογές του 2015 και χαίρει της εμπιστοσύνης της «Κουμουνδούρου». 

Δεύτερες σκέψεις από Αντωνόπουλο – Σε άλλες λύσεις στρέφεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την Αργολίδα

Με ενδιαφέρον αναμένονται και οι υπόλοιπες επιλογές του κυβερνώντος κόμματος στην Αργολίδα, μία διαδικασία που εξελίζεται σε έναν γρίφο για δυνατούς λύτες…