ΠολιτικήΑρχείο

ΚΤΕΛ: Πελάτες μας και οι Χρυσαυγίτες

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η απόφαση ΚΤΕΛ της Πελοποννήσου να παραχωρήσει αίθουσά του στην Χρυσή Αυγή για να πραγματοποιήσει εκδήλωσή της.

Από την ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε γίνεται γνωστό ότι ύστερα από Ανακοίνωση – Διαμαρτυρία που απέστειλε στις 11 Ιουνίου το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες στα Καταστήματα και στις Α.Ε της Αρκαδίας σε Τοπικά & Περιφερειακά ΜΜΕ σχετικά με την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της Εταιρίας μας σε πολιτικό φορέα η απάντησή της είναι η εξής:

«Η μόνη και απλή ενοικίαση ή χρήση χώρων εμπορικής και μόνο εκμετάλλευσης από την εταιρεία μας σε οποιοδήποτε φορέα δεν σημαίνει οποιαδήποτε ανάμειξη ή συμμετοχή μας. Οι επιβάτες μας και πελάτες μας όταν επιβιβάζονται στα λεωφορεία μας, κυλικεία μας, αποθήκες μας και χώρους που τους εξυπηρετούν σίγουρα όπως και σ’ όλες τις άλλες εμπορικές επιχειρήσεις που εκπροσωπείτε δεν ρωτώνται για το πολιτικό τους πιστεύω αλλά αντιμετωπίζονται μόνο ως πελάτες που επιζητούν τα προϊόντα τους. Αυτό και τίποτα άλλο».

Οι εργαζόμενοι λένε όχι σε ομιλίες από Χρυσαυγίτες