Site icon Αρχείο anagnostis.org

Γκιόλας: Συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της Αργολίδας

Γιάννης Γκιόλας

Στην συμβολή του για την ανάπτυξη της Αργολίδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου αναφέρθηκε ο Γιάννης Γκιόλας σε δηλώσεις του προς εκπροσώπους του τύπου. 

Ο Ναυπλιώτης δικηγόρος και βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο άσκησε τα βουλευτικά του καθήκοντα, με μαχητική υποστήριξη και πειστική επιχειρηματολογία, που οδήγησαν στην προώθηση τομών – σταθμών για τις ανάγκες του Νομού, όπως:

Στη συνέχεια ο κ. Γκιόλας αναφέρθηκε στην πολυποίκιλη δράση που ανέπτυξε κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας, με τη συμμετοχή του σε επιτροπές της βουλής, για κρίσιμα θέματα.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής επισήμανε:

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους 12 στόχους του κυβερνητικού Προγράμματος για τη νέα τετραετία, όπως αυτοί διατυπώθηκαν προσφάτως από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα:

«Συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της Αργολίδας και τη δίκαιη και βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη. Απευθυνόμαστε με εντιμότητα και ειλικρίνεια στα πλατειά λαϊκά στρώματα, τη νεολαία, τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους πολλούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Τέλος ο Γ. Γκιόλας κάλεσε για στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και του φανερού του προγράμματος γιατί «Είμαστε η μόνη δύναμη που μπορεί να δεσμευθεί αξιόπιστα ότι θέλει και μπορεί να αναμετρηθεί με την κληρονομιά της κρίσης, τις παθογένειες του παρελθόντος και τις προκλήσεις του μέλλοντος!».

 

Exit mobile version