ΠολιτικήΑρχείο

Μήνυμα αλλαγής με σχέδιο και όραμα

Με πείσμα αλλά και σχέδιο έχει ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα ο Ανδρέας Πουλάς, που αυτή την περίοδο περιοδεύει σε χωριά της Αργολίδας. 

Το απόγευμα της Τετάρτης επισκέφθηκε τα Πυργιώτικα, το Αρκαδικό, την Γκάτζια και τον Άγιο Δημήτριο. Σήμερα Παρασκευή θα βρίσκέται σε Κιβέρι, Μύλους και Σκαφιδάκι, ενώ αύριο Σάββατο 22 Ιουνίου θα περιοδεύσει σε Σταθέικα, Σχοινοχώρι, Στέρνα, Λυρκεία και Μαλανδρένι.

Ανδρέας Πουλάς περιοδείες

Γιατρός στη μονάδα τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο του Άργους, ζει αποκλειστικά και μόνο από το επάγγελμά του όντας νέος και άφθαρτος στην πολιτική, αλλά όχι άπειρος στα κοινά καθώς έχει υπηρετήσει με επιτυχία την τοπική αυτοδιοίκηση β’ βαθμού.

Γιατί όμως αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής; Ο ίδιος τονίζει για την απόφασή του: «Οδηγήθηκα σε αυτήν την απόφαση μετά από ώριμη σκέψη. Πιστεύω ότι η Αργολίδα μπορεί και πρέπει να αλλάξει πρόσωπο και να βρει επιτέλους την θέση που της αξίζει Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση β΄ βαθμού ως Αντιπεριφερειάρχης και ως Περιφερειακός Σύμβουλος. Η παρουσία μου χαρακτηρίστηκε από τους συμπολίτες μου θετική. Θεωρώ λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να βοηθήσω την Αργολίδα από άλλο ένα μετερίζι. Εκείνο του κοινοβουλίου».

Ανδρέας Πουλάς περιοδείες

Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής οραματίζεται μία Αργολίδα που θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή, πραγματοποιώντας αναπτυξιακά άλματα προς όφελος των πολιτών της.

Στους κύριους στόχους του περιλαμβάνοται:

  1. Η δημιουργία ενός νοσοκομείου 300 κλινών που να καλύπτει τις ανάγκες του λαού της Αργολίδας, καθώς επίσης και των χιλιάδων επισκεπτών της.
  2. Ανάπτυξη της πραγματικής Οικονομίας, μέσω αναπτυξιακών έργων που θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, με την ενίσχυση της καινοτομίας, προστατεύοντας την επιχειρηματικότητα, τον εμπορικό και τον αγροτικό κόσμο του Νομού.
  3. Η επίλυση του θέματος του Αναβάλλου.
  4. Η δημιουργία οδικών αξόνων που θα συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη του νομού.
  5. Η αντιμετώπιση της ανεργίας, με την αξιοποίηση όλων των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που αφορούν στην καταπολέμησή της.
  6. Η περαιτέρω ανάδειξη και προβολή των μνημείων, μιας και ο πολιτισμός είναι η βαριά βιομηχανία της Χώρας και χρήζει της ανάλογης σημασίας και αντιμετώπισης.

Ανδρέας Πουλάς περιοδείες

Ως υποψήφιος δεν ανήκει στην κάστα των παραγόντων που διαρκώς διεκδικούν την νομή της εξουσίας στην Αργολίδα, ούτε υπήρξε ποτέ κομματικός τρόφιμος, διαδρομιστής ή κομματάρχης. Απέναντι στους «παράγοντες», εκείνος αντιπαραθέτει ένα καθαρό πρόσωπο στην κοινωνία.

Ο ίδιος εκφράζει την θέληση να παλέψει με υπευθυνότητα για την ηθική πλευρά της πολιτικής, εκείνη που «μιλά» για δημοκρατικό και ανοικτό τρόπο διακυβέρνησης με συμμετοχή των πολιτών στις διαδικασίες, τονίζοντας παράλληλα πως η ενασχόληση με τα κοινά πρέπει να είναι πράξη ευθύνης και όχι τρόπος επιβίωσης.

Ενσταντανέ από τις περιοδείες του:

Ανδρέας Πουλάς περιοδείες

Ανδρέας Πουλάς περιοδείες

Ανδρέας Πουλάς περιοδείες

Ανδρέας Πουλάς περιοδείες