ΚοινωνίαΑρχείο

Πότε θα γίνει η κηδεία του Ροβέρτου Σπυρόπουλου

Την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Κηφισιά, θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του εκλιπόντος. Η ταφή του θα γίνει στην Αρκαδία, τον τόπο όπου κατάγεται.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει:

«Η οικογένεια Σπυρόπουλου ευχαριστεί όλους θερμά για τα μηνύματα συμπαράστασης σε συνέχεια της απώλειας του αγαπημένου μας Ροβέρτου, ο οποίος απεβίωσε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στην Εύβοια.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 12.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Κηφισιά. Κατόπιν επιθυμίας του εκλιπόντος, η ταφή θα λάβει χώρα σε οικογενειακό κύκλο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αρκαδία.

Η οικογένεια επιθυμεί, αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν, να ενισχύσουν οικονομικά, εις μνήμιν του, το υπό σύσταση “Πελοποννησιακό Κέντρο Γεωργικής Εκπαίδευσης – Αγροτικής Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας” της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, του οποίου ήταν εμπνευστής και αποτελούσε το ύστατο όνειρο ζωής του (Αριθμός Λογαριασμού Eurobank GR5002602720000480100042064 – Αιτιολογία: Πελοποννησιακό Κέντρο)».

Πέθανε ξαφνικά στη θάλασσα ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος