ΚοινωνίαΑρχείο

Επιμένουν για το γηροκομείο

Τη γενικότερη κατάσταση του Γηροκομείου του Ναυπλίου, Οικονομική,Υποδομών,προσωπικού,τροφίμων και ότι άλλο έχει σχέση με την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος, ζητά να πληροφορηθεί η τοπική παράταξη «Ανάπλι Εμπρός».

Με νέα επιστολή του ο Χρήστος Παπαγεωργάκης απευθύνεται προς το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος και προς τον Δήμο Ναυπλιέων, σημειώνοντας τα εξής:

«Στις 4 Ιουνίου, εκπρόσωπος της παράταξης μας,επισκέφτηκε το Γηροκομείο και ζήτησε από την Κυρία Δ/ντρια συνάντηση μαζί σας, προκεiμένου να ενημερωθούμε για τη γενικότερη κατάσταση του Γηροκομείου. Οικονομική,Υποδομών,προσωπικού,τροφίμων και ότι άλλο έχει σχέση με την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος.

Στις 19 Ιουνίου, επικοινωνήσαμε και πάλι ,τηλεφωνικά αυτή τη φορά και η Κυρία Δ/τρια μας είπε ότι ο Πρόεδρος έλειπε στο εξωτερικό και ότι άμα επανόδω του, θα του το υπενθυμίσει δια τα περαιτέρω.

Επειδή σήμερα 1 Ιουλίου 2019, κλείνει μήνας (παρά τρεις μέρες), από την πρώτη μας επίσκεψη, παρακαλούμε και πάλι , να ασχοληθείτε  με το αίτημα μας και εντός ευλόγου χρόνου (πέντε-δέκα ημερών), να ορίσετε ημέρα και ώρα συνάντησης».