ΠολιτικήΑρχείο

Μονίμως στο πλευρό τους ο Ανδριανός

Σε διαρκή επαφή με φορείς βρίσκεται ο Γιάννης Ανδριανός προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν και να συνδράμει ώστε να βρεθούν λύσεις.

Οι φορείς της Αργολίδας εκτιμούν το γεγονός ότι από το 2009 βουλευτής τους, ποτέ δεν έλειψε από δίπλα τους, ενώ μετέφερε πάντα με δυνατή τη φωνή όλες τις διεκδικήσεις τους στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Γιάννης Ανδριανός συναντήσεις με φορείς

Η παραπάνω φωτογραφία είναι από τη συνάντηση με μέλη της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Αργολίδας, των ανδρών και γυναικών που ιδιαίτερα το καλοκαίρι δίνουν άνισο αγώνα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, του περιβάλλοντος και των περιουσιών μας. «Αυτονόητη υποχρέωση η διασφάλιση όλων όσων χρειάζεται για να επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον!», σημειώνει ο υπ. βουλευτής.

Χθες ο Γ. Ανδριανός συναντήθηκε με τα Σωματεία Υπαλλήλων Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου, Εξωτερικής Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Ναυπλίου και Υπαλλήλων Αγροτικής Φυλακής Τίρυνθας.

Γιάννης Ανδριανός συναντήσεις με φορείς

«Η αποκατάσταση της νομιμότητας και η πλήρης εφαρμογή των κανόνων δικαίου για όλους και παντού είναι αναγκαία προϋπόθεση για την ποιότητα της δημοκρατίας μας αλλά και για κάθε αισιόδοξη σκέψη για την επόμενη μέρα!», τόνισε χαρακτηριστικά.