ΑθλητισμόςΑρχείο

Νέο τεχνικό επιτελείο στον Οίακα

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Χάρη Κουλουριώτη και κατόπιν πλήρους αποδοχής των εισηγήσεων του, το Δ.Σ. του Οίακα Ναυπλίου ανακοίνωσε το νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν στην Α2 κατηγορία.

Στο πλευρό του Χάρη Κουλουριώτη θα βρίσκονται ως βοηθοί ο Ηρακλειώτης Τζανής Γιάννος, με θητεία σε Εργοτέλη, Ηράκλειο και ΚΑΟ Κορίνθου καθώς και οι Ναυπλιώτες Λευτέρης  Κοκκάλας ο οποίος θα εκτελεί και χρέη πρώτου προπονητή στο εφηβικό τμήμα του Οίακα και Διαμαντής Φιλίνης ο οποίος θα ηγηθεί για δεύτερη χρονιά και στο παιδικό τμήμα του Οίακα.

Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Παπούλιας που πέρυσι βρισκόταν στο επιτελείο του Πρωτέα Βούλας, τόσο στην ανδρική (Β΄ Εθνική) όσο και στη γυναικεία ομάδα (Α1).

Με την προσθήκη των ανωτέρω, το Δ.Σ. του Οίακα πιστεύει ότι γίνονται βήματα προς την σωστή κατεύθυνση τόσο για την επιτυχή συμμετοχή της ομάδας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας όσο και για την άρτια οργάνωση και λειτουργία όλων των τμημάτων.

Οίακας Ναυπλίου προπονητικό team

Όπως αναφέρει η διοίκηση της ναυπλιώτικης ομάδας: «Ευχόμαστε από καρδιάς δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Η διοίκηση του συλλόγου θα είναι συνεχώς δίπλα τους για να τους υποστηρίζει.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον βοηθό προπονητή Γιώργο Μπούκουρα και τον γυμναστή Κώστα Μασούρα για τις υπηρεσίες τους στην περυσινή, απολύτως επιτυχημένη χρονιά και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην μπασκετική τους πορεία, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα για μελλοντική συνεργασία με την ομάδα μας».