ΚοινωνίαΑρχείο

Σοκάρει η μητέρα του μωρού που παραλίγο να πεθάνει από πιπίλα στο Ναύπλιο (Vid)

Η μητέρα του μωρού που κατάπιε την πιπίλα του στο Ναύπλιο μιλά για πρώτη φορά για την περιπέτεια που έζησε της περασμένη Τρίτη σε κατάστημα ρούχων στο Ναύπλιο.

Το περιστατικό συνέβη στις 2 Ιουλίου στην οδό Άργους. «Είχαμε πάει μία βόλτα στο Ναύπλιο, την είχα στο καρότσι, ψώνιζα εγώ και κάποια στιγμή γκρίνιαζε, ήθελε να κατέβει από το καρότσι και εγώ για να μην πειράξει κάποια πράγματα που ήθελε της έδωσα για λίγο την πιπίλα» περιέγραψε η μητέρα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί Σου», στο κανάλι του ΣΚΑΙ.

 

Περιγράφοντας το τι συνέβη ανέφερε: «Όπως γύρισα, βλέπω το κομμάτι της πιπίλας κάτω και πνιγόταν το παιδί, της είχε καθίσει στο λαρύγγι. Η μισή πιπίλα είχε βγει μπροστά. Ανέπνεε, αλλά με δυσκολία»

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και ο υπεύθυνος παρακείμενου φαρμακείου ο οποίος προσπάθησε να βγάλει την πιπίλα από τον λάρυγγα, χωρίς να τα καταφέρει.

Λαχτάρησαν με μωράκι που κατάπιε την πιπίλα του στο Ναύπλιο

Όπως είπε η μητέρα του παιδιού «δεν το ήξερα εγώ ότι 2,5 χρονών παιδάκι έπρεπε να έχω πιπίλα καουτσούκ και όχι σιλικόνης. Και πάλι δεν δικαιολογείται να κόβεται έτσι η σιλικόνη. Πάντα πιπίλες φαρμακείου έπαιρνα».

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα όπου οι γιατροί του έκαναν ακτινογραφία. Όπως διαπιστώθηκε «η πιπίλα είχε κατέβει στο στομάχι. Περιμένουμε να πάει τουαλέτα για να τη βγάλει κάποια στιγμή» κατέληξε η μητέρα του μωρού.