Γιατί οι Αργολιδείς να επιλέξουν τον Ανδρέα Πουλά

Η Αργολίδα στις Εθνικές Εκλογές ψηφίζει Ανδρέα Πουλά. Έναν νέο και άφθαρτο πολιτικό. Έναν άνθρωπο, που ζει αποκλειστικά και μόνο από το επάγγελμά του, την ιατρική. Έναν αυτοδιοικητικό, που γνωρίζει την περιοχή και τα προβλήματά της, όπως και τις λύσεις σ’ αυτά.

Ο Ανδρέας Πουλάς, παραμένει αγαπητός στην Αργολίδα, γιατί δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Δεν υπήρξε ποτέ κομματικός “τρόφιμος”, διαδρομιστής ή κομματάρχης. Η συμμετοχή του στα κοινά, ήταν πάντα πράξη ευθύνης και ποτέ τρόπος επιβίωσης. Αυτό το ξέρει ο λαός της Αργολίδας, του το αναγνωρίζει.

Δεν ανήκει στην κάστα των παραγόντων, που διαρκώς διεκδικούν την νομή της εξουσίας στην Αργολίδα, για να ελέγχουν την περιοχή. Απέναντι στους «παράγοντες» αυτούς, αντιπαραθέτει ένα καθαρό πρόσωπο στην κοινωνία.

Η Αργολίδα στις εθνικές εκλογές ψηφίζει Ανδρέα Πουλά

Είναι, το νέο και χρήσιμο για την Αργολίδα. Έχει τη θέληση να παλέψει, με υπευθυνότητα, για την ηθική πλευρά της πολιτικής. Εκείνη που «μιλά» για δημοκρατικό, ανοικτό τρόπο διακυβέρνησης. Για δημοκρατικές διαδικασίες και συμμετοχικότητα.

Έχει την διάθεση και το όραμα, να παλέψει για μια σύγχρονη Αργολίδα, στο μεγάλο οικοδόμημα της Ευρώπης. Ο Ανδρέας Πουλάς, είναι η θετική εικόνα μας προς τα έξω.

Στη Βουλή θα είναι χρήσιμος για εμάς, το νομό μας, την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Με τη στήριξή σας, με τη θετική ψήφο στο πρόσωπό του, βοηθάτε σημαντικά για αλλαγές που χρειάζονται, για την Αργολίδα μας.