ΠολιτικήΑρχείο

Πνεύμα συνεργασίας από Γαβρήλο: Μια γροθιά όλοι για την ανάπτυξη της Αργολίδας (Vid)

Το δικό του μήνυμα προς τους ψηφοφόρους στέλνει ο Γιώργος Γαβρήλος, αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών αλλά και στους στόχους του για την Αργολίδα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Άκη Ντάνο για το anagnostis.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει το βήμα παραπάνω διεκδικώντας μία θέση στο κοινοβούλιο, μετά από τις πολύτιμες εμπειρίες που του χάρισε η ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση. 

 

Ο Γ. Γαβρήλος έθεσε το πλαίσιο μέσα από το οποίο θα καταφέρει η Αργολίδα να βγει στον αφρό, πετυχαίνοντας μία βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη με νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

Ως πρώτη προτεραιότητα θέτει τις υποδομές εκφράζοντας τις απόψεις του για το οδικό δίκτυο, τα λιμάνια, την υγεία, την άρδευση και την ύδρευση.

Γιώργος Γαβρήλος συνέντευξη

Αναφορικά με τον πολιτισμό ο κ. Γαβρήλος προτείνει τη δημιουργία ενός αρχαιολογικού πάρκου και ενός κέντρου ιατρικού τουρισμού στην Επίδαυρο. Επίσης έκανε ειδική μνεία στην αναγκαιότητα λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου του Άργους, το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και χρόνια.

«Έχοντας βγει από τα μνημόνια δίνεται η ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να ξεδιπλώσει το δικό του πρόγραμμα»

Στον τομέα της παιδείας επιμένει πως θα πρέπει να αναβαθμιστούν εξοπλιστικά τα σχολεία της Αργολίδας, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στα νέα παιδιά να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προσόντα τους.

Γιώργος Γαβρήλος συνέντευξη

Ενωτικός και με διάθεση συνεργασίας με όλους, ο κ. Γαβρήλος τονίζει πως θα πρέπει οι τρεις βουλευτές του νομού να ομονοήσουν σε κάποια ζητήματα και να διεκδικήσουν μαζί και με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτά που πρέπει για το καλό του τόπου

Τέλος κάνει την εκτίμησή του στο αν και κατά πόσο η διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ανατρέψιμη, όπως εξέφρασε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας προχθές από την Πάτρα.

Γιώργος Γαβρήλος συνέντευξη