ΠολιτικήΑρχείο

anagnostis.org: Εθνικές εκλογές 2019 με την πιο δυνατή ομάδα – Συνεχής ροή

Η ώρα της κρίσης έφθασε. Οι κάλπες των Εθνικών εκλογών θα ανοίξουν στις 7 το πρωί της Κυριακής μέχρι και τις 7 το απόγευμα, με τους πολίτες να καλούνται να αποφασίσουν ποιόν θέλουν να τους εκπροσωπήσει.

Ο anagnostis είναι έτοιμος και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση να σας μεταφέρει πρώτος και με απόλυτη εγκυρότητα το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αργολίδα και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σχολιάζοντας παράλληλα τις πολιτικές εξελίξεις, τοπικά αλλά και στην κεντρική σκηνή.

Εκλογές

Με το άνοιγμα της κάλπης των Εθνικών εκλογών 2019, η δημοσιογραφική μας ομάδα θα είναι κοντά στα γεγονότα, με πλούσιο ρεπορτάζ και συνεχής ροή μέχρι αργά μεσάνυχτα.

Απολαμβάνοντας την εντυπωσιακή αποδοχή του αναγνωστικού κοινού με πάνω από μισό εκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες τις τελευταίες 40 ημέρες, συνεχίζουμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ενημέρωση για τα τεκταινόμενα σε Αργολίδα και Πελοπόννησο με το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο δημοσιογραφικό μας επιτελείο. 

Στατιστικά

Την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαϊου και 2ας Ιουνίου μας προτίμησαν για την ενημέρωσή τους πάνω από 150.000 μοναδικοί επισκέπτες, με πάνω από 220.000 προβολές, σύμφωνα με τα στοιχεία επισκεψιμότητας της Google Analytics.

Με τις προβολές του anagnostis.org να ξεπερνούν τις 700.000 τις τελευταίες 40 ημέρες, αποδεικνύεται πως η εμπιστοσύνη των αναγνωστών μας είναι διαρκής.

Anagnostis

Για όλα αυτά και για πολλά άλλα, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσπάθεια να σας μεταφέρουμε έγκυρα και έγκαιρα όλα όσα συμβαίνουν για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά.