ΠολιτικήΑρχείο

Η πρώτη δήλωση του Γιάννη Ανδριανού για την επανεκλογή του στο anagnostis.org (Vid)

Με σηκωμένα μανίκια ξαναπιάνουμε το νήμα των έργων και της δημιουργίας και των θετικών παρεμβάσεων για τον τόπο μας. Με αυτή τη δήλωση στο anagnostis.org ο Γιάννης Ανδριανός δεσμεύεται μετά την επανεκλογή του ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την Αργολίδα, η οποία θεωρεί ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μεγάλης πολιτικής αλλαγής.

 

Η δήλωση Ανδριανού 

Οι πολίτες έδωσαν απόψε με την ψήφο τους ισχυρή αυτοδύναμη εντολή τετραετίας στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να εφαρμόσουμε χωρίς συμβιβασμούς το κυβερνητικό μας πρόγραμμα για την ανάπτυξη της χώρας, της κοινωνίας και της οικονομίας. 

Οι πολίτες απαιτούν ειλικρίνεια, σοβαρότητα, σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα. Απαιτούν την αποκατάσταση της κανονικότητας, της εμπιστοσύνης, της ομόνοιας μεταξύ των Ελλήνων. Και αυτό το ηχηρό αίτημα οφείλουμε να το κάνουμε πράξη. 

Η Αργολίδα για μια ακόμα φορά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μεγάλης πολιτικής αλλαγής.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μου για τη μεγάλη τιμή της επανεκλογής μου. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να μεταφέρω δυνατά τη φωνή του τόπου μου στην κεντρική πολιτική σκηνή και να επιδιώκω τη συνένωση δυνάμεων για όσα αξίζει και δικαιούται η Αργολίδα.

Από Δευτέρα, με σηκωμένα μανίκια ξαναπιάνουμε το νήμα των έργων και της δημιουργίας και των θετικών παρεμβάσεων για τον τόπο μας.