ΠολιτικήΑρχείο

Ο Γιάννης Γκιόλας ξανά βουλευτής Αργολίδας – Τι δηλώνει στο anagnostis.org (Vid)

Στην συνεπή και σταθερή θέση και πορεία που έχει επιδείξει στην όλη κοινοβουλευτική του θητεία αποδίδει ο Γιάννης Γκιόλας την εκλογή του ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα, όπως δηλώνει στο anagnostis.org.

Παράλληλα ευχαριστεί όλους εκείνους τους Αργολιδείς που τον τίμησαν με τη ψήφο τους στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

 

Η δήλωση Γκιόλα:

Σήμερα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου υπήρξε βέβαια η νίκη της Νέας Δημοκρατίας η οποία είναι αδιαμφισβήτητη, από την άλλη όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι είναι πλέον η κραταιά δύναμη στον χώρο της αριστεράς και της κεντροαριστεράς, στον ευρύτερο δημοκρατικό λεγόμενο χώρο, και πλέον είναι σε θέση να ασκεί την πρέπουσα αντιπολίτευση, να βρίσκεται σε ετοιμότητα και εγρήγορση, να δει τυχόν και να αναστοχαστεί λάθη και παραλείψεις και να οργανωθεί καλύτερα και στον κομματικό χώρο, και να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προσφέρουμε εκείνα που πρέπει και νομίζω πως ο Ελληνικός λαός και ο Αργολικός είχε καταλάβει πως βρισκόμαστε σε μία κατάσταση νοικοκυρέματος και εξόδου από την κρίση.

Για την περίπτωση της Αργολίδας με τα υπάρχοντα στοιχεία ξέρουμε ότι είμαι εκλεγόμενος, και νομίζω θα εκλεγώ. Αυτό χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω το αποδίδω σε μία συνεπή και σταθερή θέση και πορεία, στην όλη κοινοβουλευτική μου θητεία, τόσο στο κοινοβούλιο που ήταν το πρώτιστο έργο και ότι άλλο μπόρεσα να συνεισφέρω για την ανάπτυξη του τόπου μας. 

Ευχαριστώ όλους τους Αργολιδείς που με τίμησαν με τη ψήφο τους, ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στην εκλογική αυτή διαδικασία, δίοτι όλοι θέλουμε τους ενεργούς πολίτες και θα επιδεικνύουμε ανά πάσα στιγμή την πρόθεση, την διάθεση, την αγωνιστικότητα και την συνέπεια για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο, να προχωρήσουμε μπροστά.