ΡεπορτάζΑρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πότε θα πέσει με μανία πάνω στην Αργολίδα ο Αντίνοος

Έρχεται στα μέσα του Ιουλίου για να προκαλέσει αναστάτωση! Ο «Αντίνοος», όπως ονομάστηκε το νέο κύμα κακοκαιρίας που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, θα φέρει βροχές και καταιγίδες σε Ναύπλιο, Άργος και Ανατολική Πελοπόννησο από το μεσημέρι της Τρίτης 16 Ιουλίου μέχρι και το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουλίου, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και γνωστούς μετεωρολόγους, όπως ο Σάκης Αρναούτογλου, μέχρι την Τετάρτη αναμένονται καταιγίδες, βροχές καθώς επίσης χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι.

Οι μετεωρολόγοι “ρίχνουν” την καταιγίδα πάνω σε Αργολίδα και Πελοπόννησο (Vid)

Τοπικά έντονα φαινόμενα αναμένονται τις μεσημεριανές και απογευματινές στη Στερεά και στην Πελοπόννησο και τις βραδινές ώρες στη Θεσσαλία, στη Δυτική Μακεδονία, καθώς και σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Παροδικές χαλαζοπτώσεις είναι αρκετά πιθανό να εκδηλωθούν στη Μακεδονία, στη Θράκη και στην Ανατολική Πελοπόννησο.

Αγριεμένος σε Άργος και Ναύπλιο ο Αντίνοος – Πως να προστατευτείτε από την καταιγίδα

Η Αργολίδα φαίνεται να δέχεται μέσα στην Τρίτη τη μανία του Αντίνοου με ισχυρές καταιγίδες, ικανές να προκαλέσουν προβλήματα, ενώ το ίδιο ισχύει γενικα για την Πελοπόννησο, όπως φαίνεται και στον παρακάτω χάρτη του Meteo-Hellas.

Χάρτης Αντίνοος

Δείτε παρακάτω τον καιρό της Τρίτης 16 Ιουλίου σε Άργος και Ναύπλιο και τι ώρες θα «χτυπήσει» με ένταση ο Αντίνοος αυτές τις περιοχές. Για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι, προτρέποντας τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να λαμβάνουν τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία τους.

Καιρός Αργολίδα Τρίτη 15 Ιουλίου 2019

Καιρός Αργολίδα Τρίτη 15 Ιουλίου 2019