ΡεπορτάζΑρχείο

Μαύρα σκοτάδια στο Ναύπλιο εν μέσω κακοκαιρίας. Κίνδυνος θάνατος για τους οδηγούς!

Απαράδεκτη είναι αυτή την στιγμή η κατάσταση στην πόλη του Ναυπλίου αλλά και στην Επαρχιακή Οδό Άργους – Ναυπλίου και ενώ η καταιγίδα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Όπως καταγγέλουν οδηγοί η ορατότητα είναι εξαιρετικά μειωμένη και ο φωτισμός ανύπαρκτος, ενώ ήδη έχει πέσει το σκοτάδι.

Από την Δαλαμανάρα μέχρι και τις φυλακές της Τίρυνθας αυτή την στιγμή δεν υπάρχει φωτισμός, ενώ το ίδιο συμβαίνει και σε κεντρικά σημεία του Ναυπλίου όπου έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι, λόγω του ότι οι λάμπες σε αρκετά σημεία δεν έχουν ανάψει!

Απροετοίμαστοι για τον Αντίνοο στο Ναύπλιο

Απροετοίμαστοι για τον Αντίνοο στο Ναύπλιο

Η ΔΕΗ εμφανίζεται μέχρι στιγμής απροετοίμαστη απέναντι στο προβλεπόμενο κύμα κακοκαιρίας και θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια οδηγών και πολιτών, λόγω της ανεπάρκειάς της να τροφοδοτήσει με ρεύμα τους δρόμους της πόλης, την στιγμή που αυτή βρίσκεται μέσα στο μάτι του κυκλώνα.

Ευτυχώς τα καιρικά φαινόμενα αυτή την στιγμή είναι πολύ ηπιότερα του αναμενομένου και ας ελπίσουμε να συνεχιστούν έτσι, γιατί η κατάσταση με τον φωτισμό στους δρόμους αυτή την στιγμή εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.

Απροετοίμαστοι για τον Αντίνοο στο Ναύπλιο