ΡεπορτάζΑρχείο

Αναστάτωση με αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες έξω από το Ναύπλιο

Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο το βράδυ της Παρασκευής (26/7) στην Άρια Ναυπλίου. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής για να κατασβέσουν την πυρκαγιά η οποία ξέσπασε μάλλον από μηχανική ή ηλεκτρολογική βλάβη.

Το ΙΧ, τύπου Smart άρχισε ξαφνικά να καίγεται εν κινήσει έξω από το σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης με τον οδηγό να προλαβαίνει να το εγκαταλείψει εγκαίρως αφού πρώτα το πάρκαρε έξω από το κατάστημα.

Στο σημείο επικράτησε προς στιγμήν αναστάτωση, με περαστική γυναίκα που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο να ειδοποιεί αμέσως την πυροσβεστική. Από την φωτιά το όχημα υπέστη καθολικές ζημιές.

Να σημειωθεί πως η κατασκευάστρια εταιρία έχει ανακαλέσει περίπου 2.344 οχήματα ίδιου τύπου, παραγωγής από Σεπτέμβριο 2010 έως Μάιο 2014, στα οποία ενδέχεται λόγω φθοράς να προκληθούν πιθανά βραχυκυκλώματα στην ηλεκτρονική βαλβίδα φραγής καλοριφέρ, ενώ σε χώρες του εξωτερικού έχουν εκδηλωθεί ξαφνικά περιστατικά πυρκαγιών, χωρίς ωστόσο να έχει αναφερθεί κάτι ανάλογο μέχρι στιγμής στην Ελλάδα.

Φώτο Αρχείου