ΚοινωνίαΑρχείο

Νέα καθήκοντα και ευχαριστίες από Πούπουζα

Ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας, που μετά από απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, τοποθετήθηκε σε αυτό το πόστο. 

Σε ευχαριστήριο μήνυμά του ο κ. Πούπουζας επισημαίνει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Φυσική Ηγεσία του Σώματος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αναθέτοντάς μου αυτή τη σημαντική θέση από την οποία θα συνεχίσω να υπηρετώ την πατρίδα και τον πολίτη. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές και τους Φορείς της Μεσσηνίας, για την άριστη συνεργασία μας, αποσκοπώντας αφενός στην ενημέρωση των πολιτών και αφετέρου στην πρόληψη του εγκλήματος.

Επιπλέον θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, για την αμέριστη στήριξή του, τη σημαντική συμβολή του στην εξωστρέφεια της Ελληνικής Αστυνομίας και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του, επιδιώκοντας τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Παράλληλα, ευχαριστώ όλους τους πολίτες, για την άριστη σχέση που αναπτύξαμε, τη φιλία αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Όμως ως γνωστό, κάθε τέλος ενός κεφαλαίου οριοθετεί συγχρόνως την αρχή ενός άλλου. Κατά την άσκηση των νέων μου καθηκόντων θα συνεχίσω να μάχομαι για την εκπλήρωση, με τον καλύτερο τρόπο, της αποστολής που μου έταξε η Πολιτεία, με όρους δικαιοσύνης, αντικειμενικότητας και αμεροληψίας».