ΡεπορτάζΑρχείο

Φόβος και τρόμος για τις λουόμενες της Κίου

Τον τρόμο είχε σκορπίσει στις λουόμενες της Νέας Κίου ένας νεαρός άνδρας σκουρόχρωμου χρώματος, ο οποίος τις τελευταίες μέρες εθεάθη να κολυμπά γυμνός, κινούμενος απειλητικά προς το μέρος ξεμοναχιασμένων γυναικών που έκαναν το μπάνιο τους στη παραλία.

Γυναίκες που ήρθαν σε οπτική επαφή με τον σάτυρο μας αποκάλυψαν πως έκαναν στροφή και εγκατέλειψαν άρον άρον την παραλία βλέποντας τον μυστηριώδη αυτόν άνδρα να κατευθύνεται ξαφνικά προς το μέρος τους όπως τον γέννησε η μανούλα του!  

Με την υπόθεση της Σούζαν Ίτον να είναι ακόμα νωπή, το μυαλό των ανυπεράσπιστων γυναικών πήγε στο χειρότερο. Κάποιες από αυτές φαίνεται πως δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και κατήγγειλαν το περιστατικό στις αρχές. Έτσι λοιπόν άνδρες του λιμενικού κατάφεραν χθες να εντοπίσουν τον επιδειξία στο λιμάνι, να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Πρόκειται για έναν Πακιστανό ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 353 του Ποινικού Κώδικα, καθώς προέβαινε σε πράξεις που προσβάλλουν τη γενετήσια ευπρέπεια.

Περίεργος άνδρας επιδείκνυε… τα κάλλη του στο λιμάνι της Νέας Κίου!