ΚοινωνίαΑρχείο

Θα σκάσει πάλι ο τζίτζικας – Φλερτάρουν με 40αρια Άργος και Ναύπλιο

Πιο δροσερή σε σχέση με χθες ήταν η σημερινή μέρα, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο. Όμως από την Πέμπτη το θερμόμετρο θα αρχίσει και πάλι να παίρνει την ανηφόρα αγγίζοντας τους 40 βαθμούς Κελσίου το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους. 

Το νέο κύμα καύσωνα που είναι προ των πυλών θα είναι πιο αισθητό σε πόλεις όπως το Άργος και το Κρανίδι που την Δευτέρα έκαναν Πανελλήνιο ρεκόρ ζέστης.

Οι συγκεκριμένες θερμές αέριες μάζες έρχονται από την Αφρική αυτή τη φορά και όχι από την κεντρική Ευρώπη, όπως συνέβη στα δυο προηγούμενα κύματα καύσωνα. Στο εσωτερικό της ηπειρωτικής Ελλάδας ο υδράργυρος θα αγγίξει μέχρι και τους 42 βαθμούς Κελσίου, με τις υψηλές θερμοκρασίες να οργιάζουν μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Καύσωνας Σαββατοκύριακο

Στη νότια και ανατολική Πελοπόννησο, σε Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία, η θερμοκρασία προβλέπεται από τους μετεωρολόγους ότι θα αγγίξει τους 41 βαθμούς. 

Δείτε παρακάτω τι καιρό θα κάνει σε Ναύπλιο και Άργος την Παρασκευή και το Σάββατο, 2 & 3 Αυγούστου. Το μεσημέρι του Σαββάτου η θερμοκρασία στο Άργος αναμένεται να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς.

Καύσωνας Σαββατοκύριακο

Καύσωνας Σαββατοκύριακο

Καύσωνας Σαββατοκύριακο

Καύσωνας Σαββατοκύριακο