ΚοινωνίαΑρχείο

Οι κουκουλοφόροι ληστές με τα κατσαβίδια έβαλαν στο στόχαστρο το σπίτι του Καλλιάνου

Το σπίτι του μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου στην Γλυφάδα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν περίπου 5 κουκουλοφόροι, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος. 

Ο γνωστος μετεωρολόγος που κατάγεται από την Αργολίδα, δεν βρισκόταν στο σπίτι του εκείνη την στιγμή αλλά η απόπειρα διάρρηξης έγινε αντιληπτή από γείτονες που κάθονταν στα διπλανά μπαλκόνια οι οποίοι φώναξαν στους κλέφτες να φύγουν!

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του:

«Χθες προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι μου στη Γλυφάδα στις 9 το βράδυ. Ήταν 4-5 κουκουλοφόροι με φακούς (απ’ ότι μου είπαν οι γείτονες), με ένα λευκό Fiat Punto που περίμενε απ’ έξω. Με κατσαβίδια θέλησαν να ανοίξουν την πόρτα της εισόδου (την έχουν μισοσπάσει) αλλά δεν τα κατάφεραν διότι οι γείτονες τους είδαν και τους φώναξαν να φύγουν.

1. Μου κάνει εντύπωση που ήταν τόσοι πολλοί κουκουλοφόροι μαζί έξω από το σπίτι μου.

2. Μου κάνει εντύπωση πως ενώ σχεδόν δεν είχε πέσει ακόμη ο ήλιος, εκείνοι δεν λογάριασαν κανέναν γείτονα που ήταν έξω στα διπλανά μπαλκόνια.

3. Έχω κάνει τις σχετικές καταθέσεις, έχουν παρθεί όλα τα στοιχεία για τα δακτυλικά αποτυπώματα και έχουν τραβηχτεί οι φωτογραφίες από τη μεριά της αστυνομίας.

4. Έχουν καταγραφεί τα πάντα με κάμερες και ήδη τα έχει η αστυνομία και η ασφάλεια.

Θέλω να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία γιατί ήρθε στο σπίτι μου μόλις 3 λεπτά -το πολύ- μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε. Ειλικρινά τους ευχαριστώ!

ΥΓ : Δυστυχώς αλλά η εγκληματικότητα ακόμη και στη Γλυφάδα έχει φτάσει στο απροχώρητο (έχουν διαρρήξει πλέον όλα τα σπίτια της γειτονιάς μου, μόνο το δικό μου έμενε…). Φανταστείτε τι τραβάνε οι συμπολίτες μας που μένουν σε πραγματικά δύσκολες περιοχές της Αθήνας…»