ΡεπορτάζΑρχείο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το τροχαίο στον Αχλαδόκαμπο. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου που συνέβη χθες στον Κολοσούρτη με θύμα έναν 39χρονο μοτοσικλετιστή ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή γυναίκα, στο ύψος της Αγίας Τρίαδας Αχλαδοκάμπου.

Ο άτυχος άνδρας από την Τρίπολη έμελε ανήμερα των γενεθλίων του να βρει τραγικό τέλος. Ο ίδιος ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών τα οποία πήγαινε να συναντήσει τη μέρα που συνέβη το μοιραίο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός της μηχανής μετά τη σύγκρουση καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ η σορός του εντοπίστηκε αρκετή ώρα μετά κάτω από το όχημα, καθώς οι πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν και οι άνδρες της πυροσβεστικής δεν φαντάζονταν ότι μπορεί να βρίσκεται σε αυτό το σημείο και έψαχναν να τον βρουν τριγύρω, υποθέτοντας πως έχει εκσφενδονιστεί αρκετά μέτρα μακριά.

Τι αναφέρει η αστυνομία:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν:

«Χθες (3.8.2019) το βράδυ, στο 35ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άργους- Τρίπολης, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους- Μυκηνών».