ΡεπορτάζΑρχείο

Χωρίς ρεύμα καλοκαιριάτικα γειτονιές του Ναυπλίου

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε λίγο μετά τις 1:30 τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε γειτονιές του Ναυπλίου.

Ήδη αυτή την στιγμή στο Νέο Βυζάντιο και την περιοχή γύρω από το στρατόπεδο αρκετά τετράγωνα έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι, για αρκετή ώρα και παραμένουν σε αυτή την κατάσταση για πάνω από μια ώρα.

Διακοπή ρεύματος Ναύπλιο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ΔΕΗ παίζει με τα νεύρα των καταναλωτών στη πόλη του Ναυπλίου, η οποία έχει βιώσει ουκ ολίγες διακοπές ρεύματος κατά περιόδους.

Στο στόχαστρο μπαίνουν ευπαθή προϊόντα σε ψυγεία και καταψύκτες, όπως παγωτά, κρέατα, ψάρια κλπ., όσο περισσότερο διαρκεί αυτή η …ευγενική χορηγία της ΔΕΗ στη πόλη.

Διακοπή ρεύματος Ναύπλιο

Στο μαύρο σκοτάδι και οι δρόμοι με τους οδηγούς που κινούνται αυτή την ώρα να πρέπει να έχουν αυξημένη την προσοχή τους για να μην συμβεί κάποιο ατύχημα.

Η βλάβη εκτείνεται από την Eurobank και πέρα. Αυτή την στιγμή δεν παίρνουν ρεύμα ούτε η Ενδέκατη, ούτε η Άργους, ούτε η παραλιακή Ναυπλίου – Νέας Κίου, ούτε οι Εργατικές κατοικίες. Μόνο η παλιά πόλη και το Παλαμήδι τροφοδοτούνται με ρεύμα.

Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για διακοπή ρεύματος στο Κιβέρι, στην Αγία Τριάδα, στο Παναρίτι και σε άλλα χωριά για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Update: Μετά από περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά, στις 2:40 τα μεσάνυχτα της Τρίτης η βλάβη αποκαταστάθηκε και το ρεύμα επανήλθε στη πόλη του Ναυπλίου.