ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο Κωστούρος υπόσχεται να μας …ταράξει στην ενημέρωση

Επικοινωνιακή επίθεση ετοιμάζει στη νέα του θητεία που ξεκινά σε λίγες ημέρες, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος.

Σε άρθρο του με τίτλο: «Επικοινωνία χωρίς εκπτώσεις και διαλείμματα», ο επανεκλεγής δήμαρχος τονίζει:

«Είναι πλέον αναγκαίο να επικοινωνούμε τα πάντα και να μην αφήνουμε κανένα «συμπλεγματικό» να προσπαθεί να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη. Δεν θα αδικήσουμε άλλο τον καθημερινό πολύπλευρο αγώνα».

Αυτό σημαίνει ότι η καθημερινή σχεδόν αποστολή δελτίων τύπου θα πολλαπλασιαστεί, καθώς όπως διαφαίνεται στο άρθρο του κου Κωστούρου, θα ανακοινώνεται κάθε του κίνηση:

«Αν για κάτι με κατηγορώ είναι η έλλειψη επικοινωνίας για τα πάντα. Για οτιδήποτε κάνουμε, είτε μεγάλο είτε μικρό».

Επιπλέον αναφέρεται και στον Τύπο μιλώντας για την προηγούμενη θητεία του:

«Δυστυχώς δεν βγάζουμε στον τύπο ούτε τα καθημερινά έργα μας ως δήμος, ούτε τις δράσεις μας, ούτε τις παρεμβάσεις μας, ούτε τα όσα γίνονται…»

Πώς θα μπορούσε όμως ένας δήμαρχος «να βγάζει στον Τύπο» τις δικές του ειδήσεις, αν ο ίδιος δεν είναι διευθυντής ή αρχισυντάκτης Μέσου Ενημέρωσης, ώστε να τις αξιολογεί; Μήπως ετοιμάζει την μεταπήδησή του από τα προσφιλή του social media, με την είσοδό του στα Μέσα Ενημέρωσης;

Όπως και νάχει, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απόφαση αυτή του κου Κωστούρου και αναμένεται με ενδιαφέρον ο επικοινωνιακός τρόπος που θα κινηθεί στο εξής, όπως προαναγγέλλει ο ίδιος.

Ακολουθεί το άρθρο Κωστούρου: 

Επικοινωνία χωρίς εκπτώσεις και διαλείμματα
Είναι τουλάχιστον οξύμωρο να έχουμε κατηγορηθεί με κακή πάντα προαίρεση για πράγματα που έχουμε κάνει και τώρα να θυμήθηκαν κάποιοι “εθνοσωτήρες” του δήμου να σχολιάζουν για έλλειψη όλων όσων θεωρούσαν περιττά και σπάταλα και μας πολεμούσαν γι αυτά με λάσπη.

Και φυσικά έπρεπε να είχα ακούσει κάποιον, κάποτε που μου έλεγε ότι δεν έχει σημασία τι κάνεις, πόσα κάνεις και πως τα κάνεις αλλά τι επικοινωνείς, πόσο τα επικοινωνείς και πως τα επικοινωνείς και όταν τελειώνεις με την επικοινωνία την επαναλαμβάνεις. 

Αν για κάτι με κατηγορώ είναι η έλλειψη επικοινωνίας για τα πάντα.

Για οτιδήποτε κάνουμε,
 είτε μεγάλο είτε μικρό.

Δυστυχώς δεν βγάζουμε στον τύπο ούτε τα καθημερινά έργα μας ως δήμος, ούτε τις δράσεις μας ούτε τις παρεμβάσεις μας ούτε τα όσα γίνονται κι έτσι βρίσκουν το κενό αυτό της επικοινωνίας ως πρόσφορο έδαφος αυτοί που η μόνη και μόνιμη ενασχόλησή τους είναι το πληκτρολόγιο για δήθεν κριτική.

Δεν είναι όμως έτσι φίλοι μου.

Η πραγματικότητα είναι ότι εμείς και σεβόμαστε και εκτιμάμε την κρίση του κόσμου για όλα, εξάλλου το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου το απέδειξε.

Εμείς μη θέλοντας να κουράζουμε τους δημότες μας με συνεχή βομβαρδισμό των όλων όσων γίνονται καθημερινά και μη θέλοντας να τους υποτιμάμε έστω την όραση τους δεν γράφουμε καθημερινά.

Είναι όμως πλέον αναγκαίο να επικοινωνούμε τα πάντα  και να μην αφήνουμε  κανένα «συμπλεγματικό»  να προσπαθεί να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη.

Δεν θα αδικήσουμε άλλο τον καθημερινό πολύπλευρο αγώνα.

Έπεται λοιπόν συνέχεια….

Ωστόσο θέλω για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσω όλους  τους δημότες που έδειξαν και δείχνουν ότι και ξέρουν και μπορούν να στέλνουν και να τοποθετούν τον καθένα μας στη θέση που τους αξίζει !!!!!!!!

Είναι σίγουρο πως δεν θα είδατε πουθενά να αναφέρει κανένας για νέες παιδικές χαρές, για το χώρο πολιτισμού «Βασίλειος Χαραμής», για ανοικτά κέντρα εμπορίου, για δημοπράτηση δημοτικού σχολείου, για αναβάθμιση προαυλίων, για φυτεύσεις, για μετεγκατάσταση νηπιαγωγείου, για διαγραμμίσεις, για κόμβο, για καθημερινές παρεμβάσεις σε όλο το Δήμο και άλλα πολλά. Γιατί άραγε; Τι είναι αυτό που προκαλεί επιλεκτική τύφλωση;

Σωστά το καταλάβατε.