ΚοινωνίαΑρχείο

Θα καταφέρουν να αφυπνίσουν την 70χρονη τραυματία από το Πορτοχέλι;

Μάλλον καλά φαίνεται πως είναι τα νέα για την υγεία της 60χρονης η οποία τραυματίσθηκε αργά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 9 Αυγούστου πολύ σοβαρά, κατά το τραγικό ναυτικό δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε στο Θυνί Αργολίδας.

Η 60χρονη νοσηλεύεται για τρίτο εικοσιτετράωρο στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου της Αθήνας «Άγιος Σάββας», με τους νευροχειρουργούς του ιδρύματος να μην ανησυχούν πλέον καθόλου για τα τραύματα, τα οποία φέρει η τραυματίας στο κεφάλι της. Το ενδιαφέρον των θεραπόντων γιατρών στρέφεται, έτσι, αποκλειστικά και μόνον στα τραύματα, τα οποία φέρει η 60χρονη στον θώρακά της.

Όπως αναφέρει το healthview.gr oι θεράποντες γιατροί έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία της αφύπνισης της σοβαρά τραυματία, προκειμένου να εκτιμήσουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται η λειτουργία του εγκεφάλου, με την αισιοδοξία να υπερχειλίζει, καθώς η γυναίκα είχε διασωληνωθεί σχεδόν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, πριν ξεκινήσει η διακομιδή της με ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) για το νοσοκομείο Άργους.

Για τους ως άνω λόγους, λοιπόν, οι γιατροί ματαίωσαν την προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας 12 Αυγούστου διενέργεια δεύτερης αξονικής τομογραφίας στην 60χρονη.