ΕκδηλώσειςΑρχείο

Μελωδικό ταξίδι με τον Ορφέα Περίδη στο Τολό

Ο Ορφέας Περίδης είναι ο κορυφαίος μελωδος της γενιάς του και το 2019 γιορτάζει την συμπλήρωση 30 χρόνων από την πρώτη δισκογραφική του παρουσία.

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου θα βρεθεί στο Τολό για ένα μοναδικό Live στο Briki Music Stage, επί της Επαρχιακής Οδού Ναυπλίου – Τολού.

Η είσοδος για όσους κάνουν κράτηση θα είναι 10 ευρώ, ενώ για όσους σπεύσουν τη μέρα του Live θα είναι 15. Τηλέφωνο για κρατήσεις 27520 59000.

Ο Ορφέας Περίδης στο Briki Live Music Stage

Ο Ορφέας Περίδης καταφέρνει να δημιουργεί χωρίς τυμπανοκρουσιες, δίσκους ρεπερτορίου, που έχουν σύμμαχο το χρόνο, καθώς δεν επηρεάζονται από την επικαιρότητα αλλά αφηγούνται διαχρονικές ανθρώπινες ιστορίες, πετυχαινοντας την διαχρονικοτητα μαζί με την επίκαιρη και φρεσκια διάθεση σε κάθε καινούργια του μουσική πρόταση.

Με ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο, που φιλοξενεί επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις νέες του δημιουργίες αλλά και τις παλαιότερες επιτυχίες του καταφέρνει απ’τη μια να δημιουργεί το αγαπημένο εκείνο κλίμα που προσφέρει στους ακροατές την διασκέδαση μαζί με την ποιότητα, την μουσική τρυφερότητα μαζί με τον ενθουσιώδη δυναμισμό, περνώντας με δεξιοτεχνία από το έντεχνο στο λαϊκό τραγούδι και από την μπαλάντα στη ροκ διάθεση.

Στην μουσική του παράσταση μπορούμε να απολαύσουμε ένα πλήθος από ηχοχρώματα και ρυθμούς, σαν φωτοβολίδες να “σκάνε” και να μεταφέρουν εκρηκτικά τις νύχτες μας από την Ανατολή ως την Δύση, έτσι όπως ανέκαθεν γνωρίζει να κάνει το ελληνικό τραγούδι.

Συμμετέχουν οι:
– Θοδωρής Δαμουράκης: κιθάρες.
– Αλέξανδρος Ιακώβου: βιολι/μαντολίνο.
– Νίκος Ψεγιαννακης: επιμέλεια ήχου.