ΚοινωνίαΑρχείο

Πως γλίτωσε ο οδηγός του Seat που βούτηξε στο λιμάνι του Ναυπλίου

Το πλήρωμα μιας ψαρόβαρκας που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στο σημείο κατάφερε να ανασύρει από τη θάλασσα τον 41χρονο οδηγό του Seat Ibiza που βούτηξε το πρωί της Τριτης στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Λίγες ώρες αργότερα, κατά τις 11 το πρωί, γερανός έβγαλε το αυτοκίνητο από τον βυθό αφού ήδη το ασθενοφόρο είχε μεταφέρει τον ελαφρά τραυματία στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το Λιμεναρχείο Ναυπλίου σημειώνει για το περιστατικό:

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου, από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος με έναν επιβαίνοντα, εντός του λιμένα Ναυπλίου.

Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι αλιείς με το Α/Κ “ΦΩΤΕΙΝΗ” Σ.Π. 376 είχαν ανασύρει από τη θάλασσα τον 41χρονο ημεδαπό οδηγό του οχήματος, ο οποίος διατηρούσε τις αισθήσεις του και ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, όπου παρέμεινε για νοσηλεία.

Ακολούθησε έλεγχος του λιμένα από ιδιώτη δύτη για πιθανούς άλλους επιβαίνοντες, με αρνητικά αποτελέσματα.

Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το όχημα ανελκύθηκε από ιδιωτικό συνεργείο».

Απορίες προκαλέι πάντως πως και με ποιόν τρόπο κατάφερε το εν λόγω όχημα να βρεθεί στον χώρο του «Π», όπου κανονικά δεν επιτρέπεται η διέλευση και το πάρκινγκ. Το πως βρέθηκε στο νερό προκαλεί ακόμα περισσότερες απορίες.

Τα αίτια του συμβάντος τα διερευνά το λιμενικό.

Φώτο: Μάνος Σταθόπουλος