ΟικονομίαΑρχείο

Τα οφέλη από το φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

Το 7ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25  Αυγούστου  το βράδυ με μια όμορφη μουσική εκδήλωση, από συγκρότημα αποτελούμενο από τοπικούς εξαίρετους  καλλιτέχνες.

Από το απόγευμα της  Τετάρτης 21 Αυγούστου έως την Κυριακή 25 Αυγούστου, πλήθος κόσμου  επισκέφτηκε την έκθεση τοπικών προϊόντων δηλώνοντας την ευχάριστη έκπληξη τους για τις δράσεις γευσιγνωσίας που πραγματοποιούνταν κάθε βράδυ στο λιμάνι του Πορτοχελίου. Τοπικοί επιχειρηματίες συζήτησαν με τους εκθέτες πιθανότητες εμπορικών συνεργασιών και πολλοί επισκέπτες που έχουν επιλέξει το λιμάνι του Πορτοχελίου για τα σκάφη τους, προμηθεύτηκαν τοπικά προϊόντα και άλλα είδη από τους εκθέτες.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι δήλωσαν οι συμμετέχοντες στην έκθεση τόσο από την επισκεψιμότητα όσο και από την εμπορική κίνηση τις μέρες της έκθεσης, αλλά και γενικότερα  από  την άρτια οργάνωση του 7ου  φεστιβάλ «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ».

Ολοκληρώθηκε το 7ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις & Οψεις»

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος, δήλωσε ότι αν και υπήρξαν αρκετές δυσκολίες στην πραγματοποίηση του εγχειρήματος, τελικά ο στόχος που είχε θέσει το Επιμελητήριο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο από την εξέλιξη της έκθεσης  και είναι πεπεισμένο ότι μόνο μέσω συνεργασιών μπορούν να προωθηθούν και να αναδειχθούν τα τοπικά  προϊόντα  και  οι  υπηρεσίες  και να στηριχθούν  και  να  αναβαθμιστούν  οι μικρές  τοπικές  επιχειρήσεις.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου στέλνει μηνύματα συνεργασίας τόσο στις νέες δημοτικές αρχές αλλά και στη νέα διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου,  καλώντας  όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σε μια ισχυρή σύμπραξη που θα ωθήσει την επιχειρηματικότητα της Ερμιονίδας και όλης της Αργολίδας σε πιο τολμηρά και ποιοτικά βήματα.