ΟικονομίαΑρχείο

Ανάσαναν οι έμποροι του Ναυπλίου

Το Σάββατο 24 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά η «Λευκή Νύχτα Ναυπλίου» με μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και αθρόα προσέλευση.

Ο Δήμος Ναυπλιέων διοργάνωσε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου αυτή τη νύχτα στους ρυθμούς της οποίας ακολούθησαν μέχρι πολύ αργά το βράδυ χιλιάδες επισκέπτες, τουρίστες και ντόπιοι, δημιουργώντας στους δρόμους της πόλης μία λαμπρή γιορτή.

Λευκή Νύχτα Ναυπλίου

Λευκή Νύχτα Ναυπλίου

Διασκέδασαν με τα happenings και τη μουσική που υπήρχε και ταυτόχρονα αγόρασαν σε ειδικές προσφορές που πρόσφεραν τα καταστήματα της πόλης μόνο για αυτή τη βραδιά.

Όλοι οι στόχοι του Εμπορικού Συλλόγου επιτεύχθηκαν στο μεγαλύτερο βαθμό, «η λάμψη αυτής της Λευκής Νύχτας Ναυπλίου φώτισε τη πόλη και την αγορά της», όπως σημειώνουν οι διοργανωτές. Η φετινή εκδήλωση όπως χαρακτηριστικά σημειώνρεται είχε διπλάσια ανταπόκριση από τη περσινή και η στήριξη για τη τόνωση της τοπικής οικονομίας, των επιχειρήσεων καθώς και των θέσεων εργασίας ήταν σημαντική.

Λευκή Νύχτα Ναυπλίου

Λευκή Νύχτα Ναυπλίου

«Μας γεμίζει με ικανοποίηση, αισιοδοξία, αλλά ταυτόχρονα και με τεράστια ευθύνη  έτσι ώστε κάθε χρόνο να πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω και να γίνεται ακόμα καλύτερη», σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος, ευχαριστώντας παράλληλα  τους συνδιοργανωτές και στον καθένα ξεχωριστά που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά του, στήριξαν και χρηματοδότησαν αυτή τη βραδιά ώστε να έχει αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Λευκή Νύχτα Ναυπλίου

Λευκή Νύχτα Ναυπλίου