ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ανοιχτές αγκάλες από Κωστούρο σε όσους θέλουν να προσφέρουν στον τόπο

Ενωτικός ήταν ο Δημήτρης Κωστούρος στην σύντομη τοποθέτησή του κατά την χθεσινή ορκωμοσία του ίδιου και του νέου δημοτικού συμβουλίου που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Βουλευτικού, δείχνοντας ανοιχτός σε συνεργασίες προς όφελος των δημοτών.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους δηλώνοντας υπηρέτης των συμφερόντων των δημοτών και έτοιμος να ενώσει τους πολίτες. Σε πρώτη φάση επέλεξε να μην δώσει το στίγμα με το οποίο θα κινηθεί κατά τη νέα του τετραετία στον Δήμο, κάτι που αναμένεται λογικά να συμβεί προσεχώς. Με ενδιαφέρον αναμένεται η εκλογή του νέου προεδρείου και των μελών των επιτροπών στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο.

Ορκωμοσία

«Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες και όλους. Στην πρώτη Βουλή των Ελλήνων στην πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους έλαβε χώρα η ορκωμοσία του δημάρχου και όλων των εκλεγμένων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του Δήμου μας. Ταυτόχρονα δεσμευτήκαμε να εργαστούμε για το μέλλον των παιδιών μας», σημείώνει ο δήμαρχος Ναυπλιέων. 

Και συμπληρώνει ο Δ. Κωστούρος: «Η λεξη ενότητα είναι αυτή που εχω μπροστα στα ματια μου. Η ενοτητα που θα φερει επικοδομητικά αποτελέσματα για τον τόπο μας και για ολους μας».

«Δύναμη, αντοχές και στόχος είναι οι ευχές μου. Καλή επιτυχία», καταλήγει.