Site icon Αρχείο anagnostis.org

Προκλήσεις για Μαλτέζο με το καλημέρα – Τα δύο θέματα που καίνε

Μαλτέζος Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

Mε τους διευθυντές των γραφείων των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας συναντήθηκε την Κυριακή το πρωί ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, στα πλαίσια της ανάληψης των καθηκόντων του από σήμερα. 

Ως βασικές προτεραίότητες έθεσε τα μαθητικά δρομολόγια και τον καθαρισμό των ρεμάτων, με στόχο να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα με την έναρξη των μαθημάτων, αλλά και εν όψει του επερχόμενου χειμώνα.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας εξέφρασε την αισιόδοξία του ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και η μεταφορά των μαθητών θα γίνει απρόσκοπτα λόγω και της νομοθετικής ρύθμισης για προσωρινούς μειοδότες που έχει ψηφιστεί από τη βουλή.

Ο Γιάννης Μαλτέζος έδωσε επίσης ιδιαίτερη βάση στο θέμα του έγκαιρου καθαρισμού των ρεμάτων και αυτό τόνισε και στους αρμόδιους υπαλλήλους, προκειμένου να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα και επακόλουθες καταστροφές με την έναρξη των βροχοπτώσεων.

Όπως δήλωσε: «Η δουλειά ξεκινάει χωρίς καθυστερήσεις. Η σημερινή πρωινή σύσκεψη μ’ έκανε ιδιαίτερο χαρούμενο, καθώς όλοι οι νέοι συνεργάτες μου είναι έτοιμοι να εργαστούν για το καλό του τόπου μας».

Exit mobile version