ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Αρκεί μια ταμπέλα για να σταματήσει το σκουπιδαριό στο Ναύπλιο;

Πινακίδες που θα προειδοποιούν όσους προτίθενται να ρυπάνουν με τα απορρίμματά τους περιοχές του Ναυπλίου έχουν τοποθετηθεί και θα συνεχίσουν να τοποθετούνται σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου, με τον δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο να ανταποκρίνεται σε ένα αίτημα δημοτών, με τον ίδιο ωστόσο να εκφράζει μια εύλογη απορία.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Ναυπλιέων: «Συνείδηση του πολίτη είναι κάτι για το οποίο πρέπει όλοι να αγωνιστούμε σκληρά. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ζητηθεί από δημότες να τοποθετήσουμε πινακίδες οι οποίες να γράφουν ότι απαγορεύεται να ρίχνονται διάφορα αντικείμενα στο χώρο. Οι πινακίδες είναι σαν αυτή που δημοσιεύουμε τώρα. Πιστεύετε ότι αρκεί;»

Ταμπέλα Ναύπλιο

Εν συνεχεία ο Δημήτρης Κωστούρος παραθέτει μια νέα φωτογραφία όπου οι κάδοι είναι άδειοι, γύρω γύρω είναι γεμάτο σκουπίδια και πίσω ακριβώς φαίνεται η ταμπέλα. 

Ταμπέλα Ναύπλιο

«Οι κάδοι άδειοι και όλα τα υπόλοιπα πεταμένα παντού. Αν δεν καταλάβουμε ότι ο Δήμος είναι το σπίτι μας όλα γίνονται πολύ δύσκολα. Οι φωτογραφίες είναι από το χώρο γύρω από την πινακίδα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, περιγράφοντας την παραπάνω εικόνα.