ΚοινωνίαΑρχείο

Προλάβετε την προθεσμία για σπουδές δημοσιογραφίας στο Ναύπλιο

Ολοκληρώνεται η διαδικασία εγγραφών στο ΙΕΚ Ναυπλίου για το τμήμα «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ», που πρόκειται να λειτουργήσει στο ΙΕΚ Ναυπλίου.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν εντελώς δωρεάν με το ΑΜΚΑ τους, εφόσον είναι απόφοιτοι Λυκείου, όποια ηλικία κι αν έχουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Μέχρι σήμερα Δευτέρα 9/9/2019, (έως τις 7μμ) όσοι ενδιαφέρονται μπορούν αν επικοινωνήσουν με το ΙΕΚ στο τηλέφωνο 27520 96180 για να κάνουν την εγγραφή τους.

Η προθεσμία για ηλεκτρονικές εγγραφές λήγει στις 10.00 το πρωί της Τρίτης. Μέχρι τις 10 το πρωί της Τρίτης προλαβαίνουν ΕΔΩ 

Είτε σας αρέσει η τηλεόραση, είτε το ραδιόφωνο, αν ονειρεύεστε να αρθρογραφήσετε σε εφημερίδα ή να κάνετε ρεπορτάζ σε ενημερωτικό site στο internet, το τμήμα «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ» του Δημόσιου ΙΕΚ έχει δημιουργηθεί για εσάς.
Η φοίτηση είναι διετής και εντελώς δωρεάν. Διδάσκονται μεταξύ άλλων ηλεκτρονική δημοσιογραφία, reporting, ερευνητική δημοσιογραφία, στοιχεία δημοσίων σχέσεων, τεχνική συνέντευξης, Δίκαιο και Δεοντολογία, τεχνικές επικοινωνίας, οργάνωση και έκδοση εφημερίδας, πηγές ρεπορτάζ, διεθνής δημοσιογραφία, φωτοειδησεογραφία, σχόλιο – άρθρο γνώμης –editorial, ρεπορτάζ, οργάνωση – παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, περιοδικός τύπος, από έμπειρους καθηγητές, και φυσικά υπάρχει και πρακτική εφαρμογή όλων των παραπάνω.

Φορέας υλοποίησης είναι το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων – Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης. Τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. προσφέρουν ποιοτική δωρεάν επαγγελματική κατάρτιση, παρέχουν τη δυνατότητα στους καταρτιζόμενους να ενισχύσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα, την επαγγελματική τους δυναμική, τις προοπτικές απορρόφησης στην αγορά εργασίας, καθώς και την τοποθέτησή τους σε σύγχρονες και ποιοτικές θέσεις απασχόλησης.

ΦΩΤΟ Pixabay