ΕκδηλώσειςΑρχείο

Εκείνος + Εκείνος σε ένα μελωδικό ταξίδι στο Briki Live Music Stage

Ο Νίκος Καλλίνης (τραγούδι, κιθάρα) και ο Κώστας Λογοθετίδης (πλήκτρα) αποτελούν το κορυφαίο ντουέτο – συγκρότημα στην Ελλάδα, που έχει γράψει την δική του ιστορία στο Ελληνικό τραγούδι, με κομμάτια που έχουν αφήσει ανεξίτηλη την σφραγίδα τους.

Μαζί από το 1988. Το όνομά τους είναι δανεισμένο από την τηλεοπτική σειρά «Εκείνος κι Εκείνος» (1970) του Κώστα Μουρσελά με τους Βασίλη Διαμαντόπουλο και Γιώργο Μιχαλακόπουλο.

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν στο Briki Live Music Stage στο Τολό για ένα μοναδικό Live που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην Αργολίδα. 

Εκείνος και Εκείνος

Μαζί τους: o Γιάννης Γρυπαίος – Μπάσο , Βαγγέλης Κρίθαρης – Ηλ. Κιθάρα , και ο Mάνος Παναγιώταρης – Τύμπανα Συμμετέχει και ο Δημήτρης Αιγινίτης – Τύμπανα , κρουστά + φωνητικά.

– 1991: ΕΚΕΙΝΟΣ+ΕΚΕΙΝΟΣ / MINOS-EMI
– 1993: AΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ /F.M. RECORDS
– 1995: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ / F.M. RECORDS
– 1998: ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ / F.M. RECORDS
– 1998: ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ – CD-single / F.M. RECORDS που το αφιερωσαν στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ και συμμετείχαν σαν συνθέτες στο δίσκο του Δημήτρη Μητροπάνου “ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ” με το τραγούδι “Ποιος φταίει μη ρωτάς”.

– 1999: είναι και η χρονιά μιας μεγάλης έκπληξης καθώς τα τραγούδια τους “Μετανιώνω” και “Αγάπη, τι δύσκολο πράγμα” ερμηνευμένα από το Νότη Σφακιανάκη έγιναν πολύ μεγάλες επιτυχίες .

– 2000 : ΤΟ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ / PLANETWORKS
– 2001 : ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΑΣ – CD-Single / PLANETWORKS
– 2002 : περιοδεία “ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – 2002” – 30 συναυλίες σε ανοιχτά θέατρα και φεστιβάλ με τη Χάρις Αλεξίου .
– 2003 : Συμμετείχαν στο δίσκο της Χάρις Αλεξίου “ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΟΥ” με το τραγούδι “Μια μέρα μετά”.
– 2003 : ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ / HEAVEN -2004 : ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ – CD-Single / HEAVEN ………..και άνω τελεία !

Επέστρεψαν με μια μεγάλη συναυλία τον Μάιο του ‘15 και απο τότε «Εκείνος + Εκείνος » ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα γιορτάζοντας τα 30 τους χρόνια στην μουσική σκηνή με μια δυναμική παράσταση – γιορτή και ερμηνεύουν : – τα κλασσικά τους τραγούδια : «Χειμωνιάτικα Μπαρ» , «Χρώματα» , «το Πάθος» «Δέν θυμάσαι», «Είσαι ότι Έχω«, «Παραισθήσεις» , «Τα Λόγια Κομμάτια» – τραγούδια τους από τις συνεργασίες τους με άλλους ερμηνευτές όπως η Καίτη Γκρέυ , ο Ν .Σφακιανάκης , ο Δημ. Μητροπάνος , η Χάρις Αλεξίου , η Σαβέρια Μαργιολά κ.ά.

– τά τραγούδια από τον νέο τους δίσκο «Mέτρα με Τέχνη τον Καιρό» / MUSIC ART LAB όπου συμμετέχουν ο Παντελής Θαλασσινός , ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο B.D. Foxmoor (Αctive Member ) , ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Βασίλης Καζούλης και ο Πάνος Κατσιμίχας,

– το καινούργιο single «Γίνε Αγάπη» αλλά και
– αγαπημένα τους τραγούδια άλλων δημιουργών , παιγμένα με τον δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο, συνοψίζοντας έτσι 30 χρόνια δημιουργίας σε ένα άρτιο από κάθε άποψη πρόγραμμα που ενώνει καλλιτέχνες και κοινό… σαν μια παρέα.