Site icon Αρχείο anagnostis.org

Θέση Πολιτικού Μηχανικού στο Ναύπλιο

Θέση Πολιτικού Μηχανικού στο Ναύπλιο

Γνωστοποίηση για την πλήρωση μίας θέσης Μηχανικού ως Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου Ναυπλιέων, δημοσίευσε ο δήμος Ναυπλιέων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Οι αρμοδιότητές του θα είναι οι εξής:

η υποστήριξη και οργάνωση των περιβαλλοντικών υπηρεσιών, με έμφαση στην αναδιοργάνωση της διαχείρισης των απορριμμάτων και ανακύκλωσης, καθώς και ενεργειακής αποδοτικότητας του Δήμου. Η επιτελική και συμβουλευτική υποστήριξη για την ωρίμανση μελετών – έργων.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει ΝΑ είναι κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος Πολυτεχνικής Πανεπιστημιακής Σχολής και να έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Επίσης, να έχουν ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία στον τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ειδικά σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων ,ανακύκλωσης ,ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και σε συγχρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων. Επίσης, η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανόμενων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας.
 

Exit mobile version