Site icon Αρχείο anagnostis.org

Ανοιχτά ενδεχόμενα από τον ιατροδικαστή στην δίκη για την δολοφονία της Κοιλάδας

Δίκη Μαύρης Χήρας

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα άφησε ο ιατροδικαστής που κατέθεσε στη δίκη για τη δολοφονία του καπετάνιου στην Κοιλάδα Ερμιονίδας. Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου την  Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου ερωτήματα στον συγκεκριμένο μάρτυρα που διενήργησε τη νεκροτομή στη σορό του Θανάση Λάμπρου, έθεσε η πλευρά της  Πολιτικής Αγωγής .

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να απαντήσει με σαφήνεια αν το θύμα αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε. Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, με την εξέταση του ιατροδικαστή από την πλευρά των συνηγόρων υπεράσπισης.

Η αμέσως επόμενη συνεδρίαση έχει οριστεί για την Παρασκευή 27 του μήνα. Τότε αναμένεται να  καταθέσουν στο δικαστήριο η μητέρα και η αδελφή της κατηγορουμένης  χήρας του καπετάνιου, που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Σε προηγούμενη συνεδρίαση από την έδρα εξετάστηκε μία εκπαιδευτικός, φίλη της χήρας του θύματος. Κατέθεσε πως η κατηγορουμένη τις μέρες μετά το φονικό, έδειχνε συγκλονισμένη και την επισκεπτόταν σχεδόν καθημερινά. Ανέφερε πως η κόρη της και η κόρη του θύματος και της κατηγορούμενης, είχαν στενή φιλική σχέση. 

Αυτό που της έκανε εντύπωση είναι πως μία εβδομάδα πριν το τραγικό συμβάν, το κοριτσάκι έστειλε γράμμα και ζωγραφιές στην κόρη της γράφοντας: «Πάντα ενωμένες, ποτέ χωρισμένες, δεν θέλω να μαλώσουμε ξανά, μην με παρατήσεις…». Το γεγονός αυτό όπως κατέθεσε η μάρτυρας, της έδωσε την εικόνα πως το παιδί είχε φόβο αποχωρισμού. 

Exit mobile version