ΟικονομίαΑρχείο

Τι είπε ο Δαμούλος στον Τσίπρα

Θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα με βασικό στόχο την ανάπτυξη και μέτρα και μεταρρυθμίσεις που θα την επιταχύνουν, συζήτησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα οι παραγωγικοί φορείς που συναντήθηκαν με τον αρχηγό τησ αξιωματικήσ αντιπολίτευσης εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την αύξηση στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε συναντήθηκε με τη Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, στην οποία συμμετέχει και ο κος Δαμούλος, ως Οικονομικός Επόπτης.

Τι είπε ο Δαμούλος  στον Τσίπρα

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην κατάσταση της οικονομίας, στο ρόλο που θ παίξει η αξιωματική αντιπολίτευση, ώστε να διατηρηθεί το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί σήμερα στην οικονομία, αλλά εξήρε και τον ρόλο των Επιμελητηρίων την περίοδο της κρίσης αλλά και σήμερα με τις προσπάθειες που καταβάλλουν στηρίζοντας την επιχειρηματικότητα και δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει να έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τα Επιμελητήρια, στηρίζοντας τις θέσεις τους.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, η βελτίωση του οικονομικού κλίματος και η σταθεροποίηση του ρυθμού ανάπτυξης, όπως καταγράφεται τον τελευταίο χρόνο βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τους παραγωγικούς φορείς, που πάντως επεσήμαναν ότι περιμένουν να δουν πώς αυτό θα αποτυπωθεί σε περαιτέρω ελαφρύνσεις.

Τι είπε ο Δαμούλος  στον Τσίπρα

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επαφών που έχει ο κ. Τσίπρας ενόψει της επίσκεψης στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.