ΑθλητισμόςΑρχείο

Οι «Λύκοι» έφεραν τα πάνω κάτω στην Πυλαία

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και με φοβερή ανατροπή στο τέλος ο Διομήδης έφυγε νικητής από την Πυλαία με σκορ 23-26 για την 1η αγωνιστική της Handball Premier.

Επτά λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα οι «Λύκοι» ήταν πίσω στο σκορ με 23-20 αλλά κατάφεραν, με ηγέτες τον Χαντέλη και τον Κρεμαστιώτη, να κάνουν ένα σερί 6-0 και να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.

Οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, με καμία από τις δύο να μην μπορεί να χτίσει ένα ασφαλές προβάδισμα. Από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου, ο Διομήδης πήρε μικρό προβάδισμα και έκλεισε το ημίχρονο με δύο γκολ περισσότερα.

Στη συνέχεια, η Πυλαία με ένα σερί 5-0 πέρασε μπροστά και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης. Σε εκείνο το σημείο όμως Χαντέλης και Κρεμαστιώτης με δικά τους γκολ χάρισαν τους βαθμούς στον Διομήδη.

Ο Διομήδης μέτραγε σημαντικές απουσίες όπως ο Μπόσκος, ο Μαρκατάτος, ο Τζίμπουλας, ο Τσιγαρίδας, ο Λίμα αλλά και την απώλεια του Ντασεβιτς στο δεύτερο ημίχρονο.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (Πάνος Γούσιος): Ραντούλοβιτς, Ζαφείρης, Ανθομελίδης, Μπάτζιος, Αντωνιάδης, Μέτσης, Κουκμίσης, Ορφανουδάκης, Ανανιάδης, Καραπαναγιωτίδης, Καλόμοιρος, Καβουσανάκης, Παπαγεωργίου, Τριανταφυλλίδης, Αλατσατιανός, Λασκαρούδης.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Χρήστος Δημήτρουλας): Ραντουλέσκου, Γκολούμποβιτς, Βαρδάκας, Κρεμαστιώτης, Μάνθος, Τσάκαλος, Παπαντωνόπουλος, Ξαγοράρης, Ντάσεβιτς, Ρουσσόπουλος, Χαντέλης, Σμυρνιώτης, Δάσκαλος, Τσιγαρίδας.