ΚοινωνίαΑρχείο

Ένα πάρτι παρούμπα με ΑΜΕΑ στην Άρεια

Η παρούμπα είναι φιλοσοφία. Παρούμπα είναι περνάω καλά. Η παρούμπα είναι ένα τρελό κίνημα  για ανθρώπους  περιθωριοποιημένους από τα γυμναστήρια  και από το κλασσικό life style των γυμναστηρίων, για ανθρώπους που πριν δεν είχαν τρόπο να γυμναστούν και να περάσουν καλά.

\Η παρούμπα λοιπόν είναι ένα μεγάλο πάρτι με ελληνική μουσική, γιατί λατρεύω την ελληνική μουσική, ερχόμαστε περνάμε καλά, διασκεδάζουμε, γελάμε και με ένα τρόπο πιο χιουμοριστικό μέσο της αερόβιας άσκησης προσπαθούμε να χάσουμε τα κιλά μας.

Έτσι περιγράφει την παρούμπα ο δημιουργός της Πάρις Κοντόπουλος, που θα βρίσκεται τη Δευτέρα 7 Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα στην Άρεια, στην εκδήλωση που διοργανώνεται (παιδότοπος Wish), με την στήριξη του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αργολίδας.

Ποια η άποψη όμως του Πάρη Κοντόπουλου για τους ΑΜΕΑ; Σε συνέντευξή του στο feysstyle.gr λέει: «Μα είμαι κι εγώ ΑΜΕΑ. Νιώθω κι εγώ ΑΜΕΑ γιατί είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ικανότητες, άρα νομίζω ότι ταυτιζόμαστε με αυτά τα παιδιά. Είμαστε όλοι ίδιοι. Κι αν δεν δούμε αυτά τα παιδιά ίδιους με εμάς δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ αυτό τον ρατσισμό που υπάρχει. Γιατί υπάρχει ακόμα και σε αυτό. Παίρνω τεράστια αγάπη από αυτά τα παιδιά και είναι μεγάλες μου καψούρες».