ΚοινωνίαΑρχείο

Πως έγινε το τροχαίο με θύμα έναν σκύλο στα Λευκάκια;

Αναγνώστης μας απέστειλε το παρακάτω κείμενο το οποίο αφορά ένα τροχαίο με σκύλο στα Λευκάκια που έγινε προχθές, και για το οποίο γίνεται σχετική αναφορά στη σελίδα του φιλοζωικού συλλόγου Ναυπλίου «Οι Αδέσποτοι» σε κοινωνικό δίκτυο. 

Όπως σημειώνεται στο σχετικό κείμενο που μας εστάλη:

«Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ναυπλίου κάνει λόγο με ανάρτηση στην σελίδα του στο facebook για τροχαίο στα Λευκάκια με θύμα έναν σκύλο. Στην ανάρτηση την οποία σας παραθέτω παρακάτω αναφέρονται τα εξής: «ΤΡΟΧΑΙΟ τώρα στα Λευκάκια Ναυπλίου με θύμα έναν σκύλο. Η τροχαία είναι στο σημείο και επιβάλει τα ανάλογα πρόστιμα.» Δεν περιγράφεται όμως το πιο βασικό, δηλαδή το πως συνέβη αυτό το τροχαίο.

Τι γνωρίζει λοιπόν ο φιλοζωικός Σύλλογος για την αιτία του τροχαίου και το οποίο καλό θα ήταν να αναφέρει δημόσια και όχι μόνο στην σελίδα του στο facebook».

Παρακάτω τα όσα αναφέρει στη σελίδα του ο Φιλοζωικός Σύλλογος:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Είναι πραγματικά πολύ συγκινητική η ανταπόκρισή σας!!! Πάνω από πέντε τηλεφωνήματα δέχτηκα για την μεταφορά του ζώου. Ευχαριστώ από καρδιάς!! Υπάρχει ελπίδα τελικά!!
Το άτυχο σκυλί βρίσκεται στο αυτοκίνητο του Aris Nafplio και μεταφέρεται στο κτηνιατρείο του ……(αναφέρεται όνομα κτηνιάτρου) Άργος. Θέλω να ευχαριστήσω και το Αστυνομικό τμήμα Ναυπλίου για την άμεση παρέμβασή του και τους χειρισμούς που μου θύμισαν Ευρωπαϊκές χώρες που σέβονται και υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ζώων…….
Θα ενημερώνω για την πορεία της υγείας του ζώου.

ΤΡΟΧΑΙΟ τώρα στα Λευκάκια Ναυπλίου με θύμα έναν σκύλο. Η τροχαία είναι στο σημείο και επιβάλει τα ανάλογα πρόστιμα. Υπάρχει κάποιος να μεταφέρει το ζώο στο κτηνιατρείο???? ……(αναφέρεται κινητό τηλέφωνο) Στέλιος (δυστυχώς είμαι στη δουλειά μου αλλιώς δεν θα σας ενοχλούσα όπως δεν σας ενοχλώ συνήθως)…